İlk Dördü Sigortaladı

İlk Dördü Sigortaladı
25.03.2023

ETİ maça çok iyi başladı (4-1). Toparlanan Anadolu Sigorta 10. sayıda rakibini yakaladı. Artun ve Eser'in ikili bloğu sonası ETİ tekrar ivme yakaladı (14-11). Anadolu Sigorta molaya gitti ancak mola dönüşü istediği geri dönüşü yapamadı. Özcan-Eser-Furkan üçlüsü iyi oyununu tabelaya yansıtmayı başardı ve ETİ seti 25-17 alarak maçta 1-0 öne geçti.  

İkinci set karşılıklı sayılarla başladı (2-2). Hüseyin'in hücumda etkili oyun sergilemesi Anadolu Sigorta'ya sayılar kazandırdı (5-7). Karşılıklı hücum hatalarıyla skordaki fark değişmedi (9-11). Setin ortalarına doğru Emrah'ın hem savunma hem de hücuma olan katkısıyla Anadolu Sigorta skoru 10-15'e taşıdı. ETİ mola sonrası bloklara takılınca oyundan düşmeye başladı (10-19). Cihat seti sonlandırdı ve maça denge geldi (14-25). 

Yarı finali çok isteyen iki takım da sete iyi girerken (2-2), ETİ hataları affetmedi (9-5).  Hüseyin'in dört numaraya gelmesiyle momentum değişti (10-12). Sinan'nın da gerçek performansını yansıtmaya başlamasıyla Anadolu Sigorta farkı yakaladı (13-25).

Kısıtlı kadrosuna rağmen müthiş mücadele eden ETİ dördüncü sete de iyi bir giriş yaptı. Emrah-Sinan Anadolu Sigorta'nın setten kopmamasını sağlarken skorda üstünlük sürekli el değiştirerek 13-13'e kadar gelindi. Başa baş geçen sette Hüseyin'in blok out sayısı sonrası Anadolu Sigorta farkı iki haneye çıkarmayı başardı. Yorgunluk belirtileri görünen ETİ geri dönemedi. Volkan'nın plasesi maçın güzel sayılarından biri olurken skorbord 18-21'i gösteriyordu. ETİ'nin çabası maçı uzatmaya götürmek için yeterli olmadı. Anadolu Sigorta 21-25'le seti kazanarak adını yarı finale yazdırdı (1-3).

Sinan en iyi maçını çıkarırken Emrah'da parlayan isimlerden oldu. Hüseyin-Cihat ikilisi bu maçta alıştığımız performanslarına geri döndü. ETİ'de Eser-Furkan-Özcan üçlüsü yine fark yaratan isimler oldular.

 

Maçın İstatistik Raporu

 

Diğer Fotoğraflar