JCR Avrasya Bileti 7 Golle Aldı

JCR Avrasya Bileti 7 Golle Aldı
16.01.2023

Şirketler Halı Saha Ligi çeyrek final müsabakasında son finalist Sixt Rent a Car’ı 7 golle geçen JCR Avrasya yarı final biletinin sahibi oldu.

Önemli eksikleri olmasına rağmen maça motive gelen Sixt Rent a Car ilk dakikalarda kompakt yapısını korumaya çalışsa da JCR Avrasya topa hakim olmayı başardı. 4. dakikada Furkan Ayaz ile golü de bulan lacivert beyazlılar daha rahat bir oyun ortaya koymaya başladı. Furkan Ayaz 14. dakikada yeniden sahne aldı ve farkı 2'ye çıkardı. Ekrem Has 18'de farkı 3 yaparken Emre Mutlu 25. dakikada Sixt adına fileleri havalandıran isim oldu. İlk yarı bu skorla bitecek diye düşünülürken Furkan Keleş farkı yeniden 3'e çıkardı.

İkinci yarıda skorun da avantajıyla iyi bir oyun ortaya koyan JCR Avrasya'ya karşı Sixt zaman zaman etkili olsa da golü bulmakta zorlandı. Furkan Keleş ve Mücahit Özkılıç'ın gollerine Nazım Candan da skor eklemesi yapınca JCR Avrasya yarı final biletini almış oldu. Son sezonun finalisti Sixt Rent a Car lige çeyrek finalde veda ederken JCR Avrasya sezon başından beri sürdürdüğü kaliteli oyunun karşılığını yarı finalle almış oldu.

Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    49' Penaltıdan Gol Mehmet Nazım Candan
    41' Gol Mücahit Özkılıç
    30' Gol Furkan Keleş
İlk Yarı Sonucu: 1 - 4
    25' Gol Furkan Keleş
Emre Mutlu Gol 25'    
    22' Sarı Kart Mehmet Nazım Candan
    18' Gol Ekrem Has
    14' Gol Furkan Ayaz
    4' Gol Furkan Ayaz

Diğer Fotoğraflar