Kaptan Geri Döndü Finali Gördü

Kaptan Geri Döndü Finali Gördü
07.07.2023

Şirketler Halı Saha Ligi yarı final müsabakasında Kaptan Demir, 2-0 geri düşmesine rağmen geri dönmeyi başardı ve finale yürüdü.

Mücadeleye Borlease fırtına gibi başladı ve 3. dakikada Ertan Sever ile golü buldu. 3 dakika sonra Mustafa Başkaya skoru 0-2'ye getirdi ve büyük bir avantaj yakaladı. Kaptan Demir'in ilk dakikalarda maça odaklanmakta zorlandığı görüldü. Bertan Coşkun'un Borlease adına savunmada gösterdiği performans ilk yarıda etkili oldu. 25. dakikada Ertan Sever'in kaçırdığı, daha doğrusu Gencay Şefik'in çıkardığı penaltı sonrası belki de oyunun kaderi değişti. 

İkinci yarı ile birlikte Kaptan Demir geri dönüş için ilk fitili 30. dakikada Hasan Çebi ile ateşledi ve skor 1-2 oldu. Sakatlıklar dolayısıyla maç içerisinde mecburi oyuncu değişikliklerine giden Borlease'de takım savunmasında yapının bozulduğu gözlemlendi. Rakip savunmanın üzerine giden ve baskı kuran Kaptan Demir 42. dakikada Mehmet Demir ile skora denge getirdi. Borlease kalesine art arda şut denemeleri yapan Kaptan Demir 45. dakikada Mehmet Demir'in sağ çaprazdan düzgün vuruşuyla 3-2 öne geçerek geri döndü. Geri kalan dakikalarda Borlease gol bulmak adına yüklendi ancak savunma arkasında da açıklar verdi. Hızlı çıkılan bir hücumda Hasan Çebi solosunu golle tamamladı ve Kaptan Demir finalde kupa için sahaya çıkmaya hak kazandı.

*Müsabaka ile ilgili tüm fotoğraflar kısa süre içerisinde yayında olacaktır.

Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    50' Kırmızı Kart Onur Sağlam
    50' Giren Oyuncu Emrecan Bayrambey
    50' Çıkan Oyuncu Kerim Hatipoğlu
Doğan Canlı Giren Oyuncu 50'    
Alican Tuna Giren Oyuncu 50'    
Mert Genç Çıkan Oyuncu 50'    
Halil Demircan Çıkan Oyuncu 50'    
Hasan Çebi Sarı Kart 50'    
Hasan Çebi Gol 50'    
Mehmet Demir Gol 45'    
Mehmet Demir Gol 42'    
    31' Çıkan Oyuncu Bertan Coşkun
    31' Giren Oyuncu Arda Aytekin
Hasan Çebi Gol 30'    
İlk Yarı Sonucu: 0 - 2
    25' Kaçan Penaltı Ertan Sever
Gencay Şefik Sarı Kart 25'    
    22' Giren Oyuncu İsa Bayrambey
    22' Çıkan Oyuncu Emre Mutlu
    6' Gol Mustafa Başkaya
    3' Gol Ertan Sever

Diğer Fotoğraflar