Kaya Holding 2-1 MasterLaw

Kaya Holding 2-1 MasterLaw
20.05.2024

Şirketler Halı Saha Liginin 2. Haftasında Kaya Holding ile MasterLaw takımları karşı karşıya geldi. Şirketler Halı Saha Liginde haftanın en zevkli ve gerilim dozu yüksek müsabakası iki takımında dengeli ve mücadele dozu yüksek oyunu ile tamamlandı. Müsakayı gol yollarında daha başarılı olan Kaya Holding 2-1 kazanamayı başardı.

Müsabakanın ilk yarısına iki takımda kontollü ve mücadele seviyesi yüksek seviyede başladı. Müsabakada ara ara sertlik seviyesi yükselse de iki takımında centilmece davranması ile herhangi bir olay olmadan tamamladı. Müsabakanın 10. dakikasında Niyazi Şahin Kaya Holding'i öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra her iki takımda oyunda dengeyi kaybetmemek adına kontrollü şekilde devreyi tamamladılar(1-0).

Müsabakanın ikinci yarısıda iki takımın birbirine üstünlük kurma çabaları ile geçildi. Müsabakanın 28. dakikasında Gökhan Bayrak takımının 2. golünü atmayı başardı.Bu golden sonra iki takımda sertlik seviyesini artırmayı başardı. Kenar yönetimleri de ara ara sahadaki gerginliğe katılmaya çalışsa da sorunsuz bir devre geçti. Müsabakanın son dakikalarında etkinliğini artıran MasterLaw üst üste ataklar ve gol pozisyonları yakalamayı başardı. Bu ataklarına 45. dakikada Furkan Akbulut ile karşılık bulan MasterLaw farkı 1'e indirmeyi başardı. Bu golden sonra ataklarını artıran MasterLaw gol yollarında başarılı olamadı ve müsabaka bu skor ile tamamladı(2-1).

Diğer Fotoğraflar