Liderlik Maçında Kazanan JCR-ER Oldu.

Liderlik Maçında Kazanan JCR-ER Oldu.
25.12.2023

Şirketler Halı Saha Liginin 4. Haftasının zorlu maçında JCR-Er karşılaştığı rakibi Rams Türkiye'yi 8-2 mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşmanın ilk yarısına etkili başlayan JCR-Er oldu ve 2. dakikada Muzaffer Mücahit Özkılıç'ın golü ile öne geçmeyi başardı. Bu golden sonra oyunda dengeyi sağlayan Rams pozisyonlar bulmayı başarsa da bu pozisyonlardan gol çıkartamadı. Devrenin sonlarına doğru Gökhan Karaboğaz JCR-Er adına attığı gol ile hem takımını 2 farklı öne geçirmeyi başardı hem de devre bu gol ile tamamlandı(0-2).

Karşılaşmanın ikinci yarısı iki takımında atakları ve gol pozisyonları ile geçti. Müsabakanın 28.dakikasında Gökhan Karaboğaz attıı gol ile takımı adına farkı 3'e çıkarmayı başardı. Müsabakanın 29 ve 30. dakikasında Furkan Keleş attığı ile gol ile hem farkı 5'e çıkarmayı başardı hem de takımını rahatlatmış oldu. Karşılaşmanın 32. dakikasında Berat Akdağ attığı gol ile JCR-Er'i 6 farklı öne geçirdi. Bu gollere 37.dakikada Kürşat Küçükdağlı ile farkı eritmeye çalıştı fakat başarılı olamadı. Müsabakanın 44.dakikasında Furkan Keleş attığı gol ile takımı adına farkı 6'ya çıkardı ve hattrick yaptı. Müsabakanın 48.dakikasında Emre Can Rams adına farkı 5'e indiren golü kaydetse de Berat Akdağ farkı tekrardan 5'ya çıkarmayı başardı ve maç bu skor ile tamamlandı(2-8).

*Müsabaka ile ilgili tüm fotoğraflar kısa süre içerisinde yayında olacaktır.

2 - 8
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    50' Gol Berat Akdağ
Emre Can Gol 48'    
    44' Gol Furkan Keleş
    37' Giren Oyuncu Bahadır Çağrı Özdemir
    37' Çıkan Oyuncu Gökhan Karaboğaz
Kürşat Küçükdağlı Gol 37'    
    32' Gol Berat Akdağ
    30' Gol Furkan Keleş
    29' Gol Furkan Keleş
    28' Gol Gökhan Karaboğaz
Rıdvan Şen Giren Oyuncu 27'    
Erkam Ezgi Çıkan Oyuncu 27'    
Özgür Özalp Giren Oyuncu 26'    
Muhammet Nurullah Köprülü Çıkan Oyuncu 26'    
İlk Yarı Sonucu: 0 - 2
    21' Gol Gökhan Karaboğaz
    2' Gol Muzaffer Mücahit Özkılıç

Diğer Fotoğraflar