Lige Damga Vuranlar Ödüllendirildi

Lige Damga Vuranlar Ödüllendirildi
04.07.2022

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi 9. Sezon final gününde takım ödülleri ve bireysel ödüller dağıtıldı.

Final müsabakasının bitimiyle birlikte ödül töreni gerçekleşti. İlk olarak üçüncülük maçı hakemi Abdüssamet Ulutaş'a katılımı için teşekkür plaketi ve ana sponsorumuz Lotto'dan çanta hediye edildi. Final maçını yöneten Süper Lig hakemi Mustafa Kürşad Filiz de Lotto'dan çanta ile birlikte teşekkür plaketini Lig Koordinatörü Alper Aksu'nun elinden aldı.

Katılım ödüllerinin ardından sıra sezonun en iyi 7 oyuncusuna geldi. 34 golle gol kralı olan Zafer Uysal altın ayakkabı ile ödüllendirildi. Berkay Şen (Turkcell), Mehmet Demir (Kaptan Grup), Özgür Baydan (ING), Mustafa Başkaya (Sixt Rent a Car), Hasan Çebi (Kaptan Grup)  ve Sadi Güven Soykan (ING) altın karmayı oluşturan diğer isimler oldular.

Ligi 4. sırada tamamlayan ING'ye 4.lük plaketini üçüncülük maçında karşılaştıkları rakibi Kaptan Grup'un kaptanı Hasan Çebi takdim etti.

Bronz madalyayı boynuna geçiren Kaptan Grup'un plaketini ve madalyalarını ise ING kaptanı Özgür Baydan'a takdim etti.

Finale kadar önemli galibiyetlerle gelen Sixt Rent a Car 2. lik plaketiyle ödüllendirilirken, gümüş madalyaları Turkcell Yöneticisi Cüneyt Ebren taktı.

Sıra en son şampiyona geldi ve Turkcell önce madalyaları sonra şampiyonluk kupasını Sixt Rent a Car yöneticileri Mesut Sandal ve Yiğit Aras'ın ellerinden aldı.

İlk turda elenen, final gününe ulaşamayan tüm takımlarımız da dahil olmak üzere bu sezonun keyifli geçmesinde pay sahibi olan, katılımıyla lige renk katan tüm takımlarımıza teşekkür ediyoruz.

Diğer Fotoğraflar