Ödül Töreni

Ödül Töreni
14.12.2015

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi 2015 sezonu ödül töreni coşku içinde geçti. Tüm başarılı oyunculara ve takımlara ödülleri takdim edildi.

Süper Maça Süper Lig Hakemi

Marport ile Tiryaki arasında oynanan final maçını TFF FİFA Kokartlı hakemlerimizden Kemal Yılmaz yönetti. Avrupada Lazio-St Etienne ve son olarak 11 Aralık Cuma günü Bursaspor-Osmanlıspor müsabakalarında görev alan, deneyimli isim ayağının tozuyla 13 Aralık Pazar günü Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'nin final maçında da boy göstermiş oldu. Müsabaka sonunda hatıra plaketini İl Hakem Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Oksay'dan alan Kemal Yılmaz hocamıza bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diliyoruz.

Fair-Play Ödülü

En az şampiyonluk kadar değerli olan Fair-Play Ödülü takımlar kategorisinin sahibi Burgan Bank oldu. "Kaybederken de kazanabileceğini" gösteren Burgan Bank sporda fair olabilmenin en güzel örneğini ortaya koymuş oldu. Bu değerli ödül Burgan Bank takım yöneticisi Cemil Yıldız'a bir başka fair kişilik Finansbank yöneticisi Ahmet Dizman tarafından verildi. Bireysel fair play kategorisinde ise centilmenliği ve rakiplerine olan yaklaşımıyla yıllardır sahalarda örnek kişilik sergileyen iki Finansbank yöneticisi Ali Solmaz ve Ahmet Dizman'ın oldu.

British House Gol Krallığı

Daha ilk haftalardan son maça hatta son düdüğe kadar süren gol krallığı yarışında Yusuf Onocak (Marport) ile Zafer Tunca (A&T bank) yarıştı. Bu kategoride de süren rakabet en az final kadar heyecanlıydı. Final günü başında 20 golle ilk sırada yer alan Yusuf Onocak final maçında attığı attığı 1 golle toplamda 21 gole ulaşarak, üçüncülük maçında rakip ağlara 3 gol bırakan ancak 19 golde kalan Zafer Tunca'yı 2 gol farkı ile geçerek British House Gol Krallığı Ödülü'nü kazanmayı başardı. Takımı Marport'un şampiyonluğunda önemli bir katkı sağlayan Yusuf Onocak'a plaketinin yanında  ayrıca British House'dan ücretsiz İngilizce eğitimi armağan edildi.

Altın Karma

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'nde 2015 sezonunda gösterdikleri performansla Altın Kadro'da yer almayı başaran 7 Altın Adam belirlendi. Altın karma oyuncularına plaketlerini ve hediyelerini Marport İK yöneticilerinden Ertürk Çalık takdim etti. İşte Altın Karma; kalede Barış Nadi Emir (Marport), Fatih Keklik (Finansbank), Mehmet Yener (Marport), Özkan Gültekin (Tiryaki), Doğan Erol (Tiryaki), Zafer Tunca (A&T Bank), Yusuf Onocak (Marport).

Takım Ödülleri

Bireysel ödüllerin ardından takım ödüllerinde önce Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'nin dördüncülük plaketi Finansbank takımına takdim edildi. Üçüncülük ödülü bu yıl ilk kez ligde yer almalarına karşın çok başarılı bir sezon geçirerek bu ligde ne kadar iddialı olduklarını gösteren A&T Bank Lotto Şirketler Halı Saha Ligi bronz madalyalarını ve plaketini almaya hak kazanan takım oldu.

Ardından Tiryaki takımı sahneye davet edildi. Takım olmanın ne demek olduğunu oyuncusu, teknik adamı, yöneticisi ve izleyicisiyle her maç gösteren Tiryaki'ye gümüş madalyaları ve plaketleri Arkas Liman ve Terminal Hizmetleri Grup Başkanı Hakab Genç tarafından takdim edildi. Başarılı geçen sezonun ardından tüm izleyenlerin taktirini kazanan ve her maçında centilmence mücadele eden Tiryaki  takımı oyuncularını bir kez daha kutluyoruz.

Şampiyon Arkas Marport

İlk maçtan son maça kadar futbolun tüm güzelliklerini fazlasıyla ortaya koyan Marport Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'nin şampiyonu olmayı başardı. Takım kaptanından, kalecisine, oyuncusundan, seyircisine kadar; yöneticilerden Ertürk Çalık ve Seyfullah Kocaman'ın inanmışlığın sonucunu final maçında da ortaya koyarak şampiyonluğa uzanan Marport'lu oyunculara altın madalyaları takdim edilmesinin ardından sıra ligin en önemli anına geldi. Tiryaki Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tiryaki'nin elinden aldıkları şampiyonluk kupası Marport'lu oyuncuların elinde yükselirken tüm oyuncuların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'nin 2015 sezonunda mücadele eden tüm takımlarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, 'Kurumsal Profesyonelliğim Sportif Performansla Buluştuğu Şirketler Ligi'nin Büyülü Atmosferi'nde yeniden buluşmayı diliyoruz.

 

Diğer Fotoğraflar