Ödüller Sahiplerini Buldu

Ödüller Sahiplerini Buldu
30.01.2023

Şirketler Halı Saha Ligi 10. Sezon’un tamamlanmasının ardından sezon boyunca takımca ve bireysel performanslarıyla ön plana çıkanlar ödüllendirildi.

Ödül töreninde ilk olarak üçüncülük müsabakasını yöneten Bölgesel Hakem Vedat Altan'a anı olarak kalacak plaketi takdim edildi. Ardından final müsabakasını başarıyla yöneten ve Spor Toto Süper Lig ile Spor Toto 1. Lig'de birçok maçta görev alan, son olarak da 27 Ocak Cuma günü Göztepe-Bandırmaspor mücadelesinde düdük çalan Mehmet Türkmen' teşekkür plaketi verildi.

Hakemlere katkılarından dolayı teşekkür edildikten sonra sıra bireysel performanslara geldi. Turnuvanın gol kralı Erdem Aşık (Dinçer Lojisitk) altın ayakkabı ödülünün sahibi oldu. Altın karmada yer almaya hak kazanan Özgür Günel (Albaraka Tech Global), Gökhan Karaboğaz (JCR Avrasya), Mehmet Demir (Kaptan Grup), Ozan Kaya (Dinçer Lojistik), Hüseyin Karaaslan (Albaraka Tech Global), Hasan Çebi (Kaptan Grup) ve Selçuk Milli (Albaraka Tech Global) ödül alan diğer isimler oldu.

Bireysel performanslardan sonra sıra takımlara geldi. İlk olarak Kaptan Grup'un fair-play kupasını almak üzere kaptan Hasan Çebi alkışlarla ödül alanına geldi. Ligi 4. sırada bitiren JCR Avrasya, bronz madalya sahibi Dinçer Lojistik ve gümüş madalya ile ligi tamamlayan Kaptan Grup sırasıyla madalya ve ödüllerine kavuştular. Kaptan Grup'a madalyalarını Albaraka Tech Global Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Bilgi verdi.

Ödül alanına her zaman olduğu gibi son olarak Albaraka Tech Global geldi. Önce finaldeki rakibi Kaptan Grup kaptanı Hasan Çebi'den madalyalarını alan kırmızılılar daha sonra şampiyonluk kupasını havaya kaldırarak ligi zirvede bitirmenin coşkusunu doyasıya kutladılar.

Ödül töreni anı olarak kalacak toplu fotoğraf ile birlikte keyifli bir sona imza attı ve Şirketler Halı Saha Ligi 10. Sezon'a 11. Sezon'da görüşmek üzere nokta koyuldu.

Diğer Fotoğraflar