Procter&Gamble Galibiyetle Başladı...

Procter&Gamble Galibiyetle Başladı...
17.10.2016

C Grubunun ilk maçında Procter&Gamble ile Eltesan karşı karşıya geldi. Ligin yeni takımlarından Procter&Gamble ilk haftayı galibiyetle kapadı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Procter&Gamble oldu. Daha henüz maçın 5. dakikasında Sercan Yiğit'in vuruşunda top ağlara gitti (1-0). Bu golden yalnızca bir dakika sonra bu kez kaptan Özgün Şahin skoru 2-0'a taşıyan golü kaydetti. 13. dakikada ilk golün sahibi Sercan Yiğit takımının 3. kendisinin 2. golünü attı (3-0). Oyunda üstünlüğünü iyice kabul ettiren Procter&Gamble'de Özgün Şahin 18,19 ve 21.dakikalarda peş peşe attığı gollerle skoru bir anda 6-0'a taşıdı. Mücadelede ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda sahada daha farklı bir Eltesan takımı vardı. Daha mücadeleci futbol ve oyuncuların arzusu golleri de beraberinde getirdi. Oyuna ikinci yarıda dahil olan Mustafa Kar 42, 43 ve 47. dakikalarda attığı 3 golle farkı üçe indirdi. Ancak geride kalan dakikalar farkın kapanmasına yetmedi. Procter&Gamble 48. dakikada Sercan ile bir gol daha bularak sahadan 7-3'lük sonuçla galip ayrıldı.

 

Diğer Fotoğraflar