Puanlar Bölüşüldü...

Puanlar Bölüşüldü...
30.10.2017

A Grubunda Aytemiz Akaryakıt ile Eltesan Mobil takımları karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.

Müsabaka her iki takımın karşılıklı ataklarıyla başladı. İlk dakikalarda her iki takımın rakip kaledeki gol girişimlerinden sonuç çıkmadı. 8. Dakikada gelişen Eltesan Mobil atağında kaptan Emir Can Kula topu rakip ağlara göndererek takımını öne geçirmeyi başardı (0-1). Bu dakikadan sonra orta alanda fizik kuvvete dayalı bir mücadele ön plana çıktı. Gol açısından kısır bir maç olsada her iki takımın ortaya koyduğu mücadele alkış aldı. İlk yarıda artık son anlar oynanırken Aytemiz takımında Erhan Karaman takımı adına beraberlik golünü atan isim oldu (1-1). Karşılaşmada ilk yarıda skorda denge bozulmadı.

Mücadelenin ikinci yarısında da takımlar önce savunmayı sağlama alıp atacakları gollerle karşılaşmadan üç puanla ayrılmanın hesaplarını yaptılar. Ancak takımların gol çabaları sonuç vermedi ve karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Taraflar haftayı birer puanla kapadı.


 

Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    43' Sarı Kart Erkan Par
    29' Sarı Kart Furat Övünç
Selçuk Çiçek Giren Oyuncu 26'    
Uğur Akdoğan Çıkan Oyuncu 26'    
İlk Yarı Sonucu: 1 - 1
Erhan Karaman Gol 25'    
Uğur Sarıoğlu Sarı Kart 19'    
    8' Gol Emir Can Kula

Diğer Fotoğraflar