Şampiyon "Albaraka Tech Global"

Şampiyon "Albaraka Tech Global"
30.01.2023

Şirketler Halı Saha Ligi 10. Sezon şampiyonu Albaraka Tech Global oldu.

Finalde sahada olmayı sonuna kadar hak eden iki takımın mücadelesinde maça daha iyi başlayan taraf Albaraka Tech Global oldu. Özellikle Kaptan Grup'tan Mehmet Demir'in topla çıkışlarına özel önlem aldığı gözlenen Albaraka Tech Global'in rakibinin pas kanallarını tıkayarak oyunu domine etmeye çalışması dikkat çekti. 6. dakikada Yalçın Yalazı arka direkte temiz bir vuruşla takımını öne geçirdi. Hüseyin Karaaslan ilk yarının bitimine az bir süre kala farkı 2'ye çıkardı ve Albaraka Tech Global devre arasına avantajlı girdi.

İkinci yarıda çok daha motive gözüken Kaptan Grup, Hasan Çebi önderliğinde rakibine baskı kurmak istedi. Kenarlardan oyunu genişleterek etkili olmak isteyen lacivert beyazlılar istediği pozisyonları bulmaya çalışırken mecburi riskler de aldı. 32. dakikada Harun Öztürk Albaraka Tech Global adına farkı 3'e çıkartarak takımını rahatlattı. 4 dakika sonra Yalçın Yalazı takımının 4. golüne imza attı ve Albaraka Tech Global tribünlerinde şampiyonluk meşalesi yandı. 38. dakikada Mert Genç, Kaptan Grup adına umutları yeşertse de 41. dakikada gelen penaltı düdüğü lacivert beyazlılar yeniden sarsıldı. Selçuk Milli topu filelere gönderdikten sonra oyunda kopmalar başladı. 44'te Yalçın Yalazı ve uzatma dakikalarında Derviş Uğur Atmaca ile Hüseyin Karaaslan'ın golleri skoru belirlerken Albaraka Tech Global uzun süre maratonun sonunda şampiyonluğa uzandı.

Kaptan Grup sezon boyunca centilmence mücadele etmesinin yanında futbol adına oyunu güzelleştiren bir yapı benimseyerek izleyenlerin beğenisini kazandı. Lacivert beyazlılar kupayı evine götüremedi ancak gümüş madalya ve fair-play kupasıyla sezonu taçlandırmayı başardı.

Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    50' Gol Hüseyin Karaaslan
    50' Gol Deviş Uğur Atmaca
    44' Gol Yalçın Yalazı
    41' Penaltıdan Gol Selçuk Milli
Mert Genç Gol 38'    
    36' Gol Yalçın Yalazı
    32' Gol Harun Öztürk
İlk Yarı Sonucu: 0 - 2
    24' Gol Hüseyin Karaaslan
    6' Gol Yalçın Yalazı

Diğer Fotoğraflar