Şampiyon "SGS-3"

Şampiyon "SGS-3"
05.12.2022

Fonex Şirketler Bowling Ligi'nde son 16 arasına kalmayı başaran takımlar 4 Aralık Pazar günü FunLoft'ta buluştu. Şampiyonluk yolunda ilk hedef yarı finali başarıyla geçip final turuna kalacak 8 takım arasına girmeyi başarmaktı.

Yarı final oyunları sonunda SGS 3QNB Finansbank 1Eksenal 1SGS 1Enerjisa Üretim 4Mavi 2, Ana Sigorta ve CRM Akademi ekipleri final heyecanını yaşamaya hak kazanan takımlar oldular. SGS-3 ve Qnb Finansbank-1 700 barajını aşmayı başardı.

Yarı finalin ilk seansında 182 puan toplayan Kazım Topal (Eksenal-1) dikkatleri üzerine çekerken ikinci seansta 201 puan alan Ferdi Dağlı "Fonex Finalin En Yüksek Skoru" ödülü için önemli bir avantaj elde etti.

Finale kalan son 8 takım oyunlara büyük bir coşkuyla başladı. Ancak final heyecanı sebebiyle özellikle 6. frema kadar skorlar düşük kaldı. Bu frameden sonra SGS-3 ekibi konsantrasyonunu arttırarak toparlanmaya ve istediği atışları yapmaya başladı. Oyunlar sonunda SGS-3 (708) kupaya uzandı. Gümüş madalya 600'ün altına düşmemeyi başaran Eksanal-1 takımının olurken bronz madalyayı SGS-1 takımı kazandı. CRM akademi ise sekizinci sıradan girdiği final turunu ilk 4 takım arasında bitirmeyi başararak alkışları topladı. Final etanında en yüksek skor 157 puanla Hasan Otacı'dan geldi (Mavi-2).

Fonex En Başarı Erkek Oyuncu ve Fonex Finalin En Yüksek Skoru plaketlerinin sahibi Ferdi Dağlı olurken Fonex En Başarılı Kadın Oyuncu ödülünü Nuray Temel (QNB Finansbank-3) aldı.

Hem dereceye giren takımlar hem de bireysel performanslarıyla ödül alan oyuncular turnuvanın ardından yapılan ödül töreninde sahneye çıktılar.

Mart ayında yapılacak 5. sezonda görüşmek dileğiyle...

 

Not: Yarı final ve final turu sonuçlarının detaylarına üst menülerde yer alan "Genel Sıralama" menüsünden ulaşabilirisiniz....

Diğer Fotoğraflar