The Purest Solutions İddialı Bitirdi

The Purest Solutions İddialı Bitirdi
20.06.2023

Şirketler Halı Saha Ligi 5. hafta müsabakasında The Purest Solutions grupları farklı bir galibiyetle kapatarak 2. sırayı aldı.

Mücadele iki takım adına da dengede başladı. Orta sahada birbirine diş geçirmeye çalışan ekipler maçın ilk bölümünü az risk alarak geçirdi. Pas yaparak rakip alana yerleşmeye çalışan The Purest Solutions takımı 16. dakikada Ali Ozan Evliyaoğlu ile öne geçti. 2 dakika sonra Mert Kalabalık farkı 2'ye taşıdı. 23. dakikada ise Aytaç Akkuş, Fibabank adına golü bularak ilk yarının skorunu belirledi (2-1).

İkinci yarıda çok daha aktif olan The Purest Solutions hücum aksiyonlarında ilk yarıya oranda daha fazla başarı sağladı. Ali Ozan Evliyaoğlu savunmadan çıkıp verdiği desteklerle golleri bulmakta ustalaştı. 31'de kendisinin ikinci takımının 3. golünü kaydeden Ozan, takımına avantaj getirdi. 42'de Ceyhun Kaymaz ile 4. golü bulan The Purest Solutions rakibinin de demoralize olmasıyla oyununu daha rahat oynamaya başladı ve rakip alanda boşluklar buldu. Mert Kalabalık ve Muhammed Emin Deveci (2)'nin golleriyle 7 gole ulaşan lacivert beyazlılara karşı 49'da gelen Ayhan Akkuş golü sadece maçın skorunu belirlemeye yetti (7-2).

Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
Hasan Can Gültekin Giren Oyuncu 50'    
Ali Ozan Evliyaoğlu Çıkan Oyuncu 50'    
    49' Gol Aytaç Akkuş
Muhammed Emin Deveci Gol 47'    
Muhammed Emin Deveci Gol 44'    
Mert Kalabalık Gol 43'    
Ceyhun Kaymaz Gol 42'    
    35' Giren Oyuncu Murat Tekşahin
    35' Çıkan Oyuncu Caner Uğur
Ali Ozan Evliyaoğlu Gol 31'    
İlk Yarı Sonucu: 2 - 1
    23' Gol Aytaç Akkuş
Mert Kalabalık Gol 18'    
Ali Ozan Evliyaoğlu Gol 16'    
    15' Sarı Kart Atilla Aliyev

Diğer Fotoğraflar