Zorlu Maç Arkas Marport’un

Zorlu Maç Arkas Marport’un
09.12.2012

Çeyrek Final karşılaşmalarının ikincisi geçtiğimiz yılın şampiyonu Arkas Marport ile ilk sezonun bronz madalyalı ekibi Sensormatic’i karşı karşıya getirdi.

Karşılaşmanın ilk düdüğüyle birlikte ArkasMarport maçın hakimiyetini elinde tutmayı başardı. İlk dakikalarda net pozisyonlar yakalayamasa da topun kontrolünü elinde tutan takım ArkasMarport'tu. Dakikalar 8'i gösterirken maçın o ana kadarki en ciddi pozisyonu Sensormatic'ten geldi. Hızlı gelişen bir hücumda Sensormatic'li Mehmet Ceylan kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak vuruşu kalesini doğru zamanda terk eden Volkan Özgen'den döndü. İki takımda zaman zaman pozisyonlar bulsalar da ataklarını golle süsleyemediler. İlk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.Sahada her iki takımın da ortaya koyduğu mücadele görülmeye değerdi. İlerleyen dakikalarda iki takımın çabaları golü getirmeye yetmedi ancak sahada sıkı bir mücadele ve keyifli bir futsal vardı. 

İkinci yarının ilk dakikaları karşılıklı ataklarda geçti. Bu ataklardan birinde Ömer Selçuk Özdemir sağ kanatta topla buluştu kaleye sert şutu direği yalayarak auta çıktı. Serkan Karadereli sol kanattan aldığı topla rakiplerini birer birer geçti, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruş az farkla auta çıktı. Karşılaşmanın 25. dakikasında ArkasMarport'tan Yusuf Onocak sağ ayağının içiyle yaptığı sert plase vuruşu kalecinin uzanamayacağı köşeye gönderdi, bu etkili vuruşta top ağlarla buluştu (1 - 0). Dakikalar 28'i gösterdiğinde Serkan Yılmaz farkı ikiye çıkaran golü attı (2 - 0).Kalesinde 2 gol görse de maçın ilk dakikasından son düdüğe kadar mücadeleyi bırakmayan Sensormatic, sadece takımının değil sahanın da en iyisi olan Serkan Karadereli'nin sol ayağından çıkardığı son derece sert şutla skoru 2 - 1'e getirdi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca maç 2 - 1 ArkasMarport'un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Toplu sonuçları görmek için tıklayınız.

Gol Krallığı için tıklayınız.

Karşılaşmanın video görüntüleri hazırlanmaktadır.