Zorlu Maçta Yarı Finalist Marport Oldu...

Zorlu Maçta Yarı Finalist Marport Oldu...
30.11.2015

Çeyrek finalin en zorlu eşleşmelerinden birinde Marport ile Genpa takımları karşı karşıya geldi. Marport 1-0 lık sonuçla yarı finale yükselen takımlar arasındaki yerini aldı.

Maçtan Dakikalar;

4’ (Marport) Erkan Kurtul’un ceza sahasına ortasına Beyhan Dağlı güzel bir vole vuruşu gerçekleştirdi topu az farkla auta yolladı.

13’ (Genpa) Volkan Kaplanoğlu orta sahadan güzel bir şut çekti ama top kaleci  Barış Nadi Emir’in kucağına geldi.

13’ (Marport) Mehmet Yener ceza sahası sol çaprazında topla buluştu güzel bir vuruşla topu ağlara yolladı (1-0).

16’ (Genpa) Volkan Kaplanoğlu sağ kanattan güzel bir şut çekti. Ama top kaleyi bulmadı az farkla dışarı çıktı.

18’ (Genpa) Hayri Küçük ceza sahasının az ilerisine düşen topu önüne alarak hızlı bir şekilde döndü ve kaleye şut çekti top az farkla auta gitti.

21’ (Marport) Mehmet Yener orta sahadan sert bir şut çekti kaleci Deniz Ural aynı güzellikte topu kornere çeldi.

23’ (Genpa) Hayri Küçük ceza sahasının önünde topu rakip oyuncudan güzel bir şekilde önüne alarak kaleci ile karşı karşıya kaldı ve topu kalecinin üzerine nişanladı.

Karşılaşmada ilk yarı Marport’un 1-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

35’ (Genpa) Uğur Balkan ceza sahasının sağ çaprazından kaleye sert bir şut çekti. Kaleci Barış Nadi Emir’den seken topu önünde bulan Hayri Küçük müsait pozisyondan yararlanamadı.

37’ (Genpa) Volkan Kaplanoğlu rakip ceza sahasına kalecisi Deniz Ural’dan gelen topu kafa ile Hayri Küçük’e indirdi.  Hayri topu kaleciye nişanladı.

44’ (Genpa) Hayri Küçük orta sahadan sert bir şut çekti. Barış Nadi Emir’den seken top bir daha önüne düştü. Hayri topu tekrar kaleciye nişanladı.

49’ (Marport) Mehmet Yener orta sahadan topu hızlı bir şekilde sürüp kaleye sert bir şut çekti. Deniz Ural son anda çeldi.

Maçın bitiminde 1-0’lık sonuçla kazanan ve yarı finale yükselen takım Marport oldu.

 

Diğer Fotoğraflar