10. Sezonun Şampiyonu Belli Oldu: Kupa Yapı Kredi Bankası 2 Takımının!
2 Aralık Salı günü eleme turlarıyla başlayan Fonex Şirketler Bowling Ligi heyecanı, 7 Aralık Pazar günü oynanan final etabıyla sona erdi. Bir hafta boyunca renkli ve çekişmeli mücadelelere sahne olan turnuvada, katılımcılar şampiyonluk için kıyasıya yarıştı. Final gününde üstün bir performans sergileyen Yapı Kredi Bankası 2 Takımı, turnuvayı zirvede tamamlayarak şampiyonluğa ulaştı. Başarılı oyunuyla dikkat çeken Yapı Kredi Yatırım 1 Takımı ise gümüş madalyanın sahibi oldu.Turnuvanın bir diğer güçlü ekibi WAT Mobilite takımı, istikrarlı performansıyla organizasyonu üçüncü sırada tamamlayarak bronz madalya kazandı. Garanti Bankası sezonu dördüncü sırada tamamlayarak dikkat çekti.
Yarı Finalde Büyük Çekişme: Sompo Sigorta Zirvede
En iyi 16 takımın mücadele ettiği yarı finalde rekabet üst seviyedeydi. Yarı finalin en başarılı takımı, 793 puanlık etkileyici performansıyla Sompo Sigorta oldu. Onu, 758 puan toplayan güçlü Opet ekibi takip etti.Şampiyonluk favorileri arasında gösterilen Wat Mobilite (724) ve Garanti Bankası (711) ise zirveye yakın takiplerini sürdürerek sırasıyla üçüncü ve dördüncü basamaklarda yer aldı.701 puan alan Yapı Kredi yatırım 1 Takımı yarı finali beşinci sırada tamamladı. Finalde şampiyonluğa uzanan Yapı Kredi Bankası 2 Takımı, yarı finali 684 puanla altıncı sırada bitirdi.İyi bir takım oyunu sergileyen CRM Akademi 1 takımı 659 puanla üst sıraları zorladı. Son final bileti ise 555 puanla Amazon Türkiye 1 takımının oldu.
Final’de Yapı Kredi Yatırım’dan Olağanüstü Performans
Fonex Şirketler Bowling Ligi’nde 10. şampiyonun belirlendiği final turu büyük bir heyecana sahne oldu. Tüm takımların üstün performans sergilediği günde, baştan sona kusursuz bir oyun ortaya koyan Yapı Kredi Bankası 2 Takımı, 766 puanla zirveye adını yazdırarak şampiyonluğa ulaştı. Şampiyon takım, rakiplerinden ve izleyenlerden büyük alkış topladı. Final turunun ikincisi Yapı Kredi Yatırım 1 Takımı 722 puanla kürsüde yer alırken, Wat Mobilite 708 puanla üçüncü, Garanti Bankası ise 691 puanla dördüncü sırayı aldı. Yarı final elemelerini birinci bitiren Sompo Sigorta, final etabında topladığı 635 puanla beşinci oldu. Finallerin gediklilerinden Opet Takımı ise 626 puanla altıncılık elde etti. Bu sezonun yükselen ekiplerinden Amazon Türkiye 2 Takımı, gösterdikleri başarılı performansla 591 puan topladı ve gelecek sezon için güçlü bir mesaj vererek büyük beğeni kazandı. CRM Akademi 1 ise finalde yer almanın gururuyla sezonu tamamladı.
Bireysel Ödüller de Sahiplerini Buldu
Eleme, yarı final ve final turlarında gösterdikleri üstün performanslarla öne çıkan isimler bireysel ödülleri kazandı.
Erkeklerde 390 puanla dikkat çeken Gürsoy Şentür (Yapı Kredi Bankası 2) ve kadınlarda 321 puanlık performansıyla başarılı bir sonuç elde eden Güliz Karahoda (İstanbul Barosu), eleme turlarının en başarılı yarışmacıları olarak öne çıktı.
Yarı finalde ise 202 puanla Haydar Alıcı (Opet) ve 150 puanla Cemile Şengül (Yapı Kredi Bankası 1) rakiplerini geride bırakarak bu turda zirvede yer aldılar.
Final turunun en başarılı ismi ise 182 puanlık performansıyla Mehmet Mert (Sompo Sigorta) oldu.
Eddra tarafından sağlanan AI Slow Motion 360° ve Gif Matik etkinliğiyle final gerçek bir şölene dönüştü. Keyifli anlara sahne olan Fonex Şirketler Bowling Ligi, katılımcılara hem rekabet hem de eğlence dolu bir hafta yaşatarak başarıyla tamamlandı. Tüm katılımcılara teşekkür ediyor 11. Sezon’da görüşmek üzere diyoruz.









