13. Sezon Ödül Töreniyle Kapandı

13. Sezon Ödül Töreniyle Kapandı
07.03.2022

6 Mart 2022 Pazar günü Burhan Felek Voleybol Salonu’nda hem kadınlar hem de erkekler kategorilerinde oynanan üçüncülük ve final maçlarının ardından ödül törenleri yapıldı. Sahneye en son erkekler kategorisi takımları çıktı ve kupa töreniyle 13. sezon sona ermiş oldu. Final gününde olan veya olmayan, lig boyunca zorlu pandemi şartlarına rağmen takımlarını yalnız bırakmayan tüm oyuncu, teknik kadro ve seyircilerimize teşekkür ederiz.

Lige bu sene ilk defa katılan Türk Hava Yolları şampiyonluk kupasını göklere kaldırdı. Şampiyon apoletli oyuculardan oluşan Anadolu Hayat Emeklilik gümüş madalyanın sahibi oldu. İlk defa ilk dört arasına kalmayı başaran ETİ ortaya koyduğu oyunu bronz madalyayla taçlandırdı. Daha önce bir çok kez kupa sevinci yaşayan Turkcell ise yine ilk dörde girmeyi başardı. Fonex Fair Play ödülününe P&G takımı seçildi. 

Oyuncular ve takımlar ödüllerini; TVF İstanbul İl Temsilcisi Erdal Fındık, Fonex Kozmetik Pazarlama Müdürü Murat Gülmez, bu sene hakemliğe veda eden MHK üyesi değerli hocamız İlhami Şenyurt'un ellerinden aldılar.

 

Bireysel Ödüller

Fonex En Değerli Oyuncu: Soner Tekgül (Türk Hava Yolları)

Fonex En İyi Baş Smaçör: Hüseyin Genç (Anadolu Hayat Emeklilik)

Hardline En İyi Orta Oyuncu: Özcan Durmaz (ETİ)

Hardline En İyi Pasör: Taner Etkin (Turkcell)

Hardline En İyi Pasör Çaprazı: Tolga Ayaz (Türk Hava Yolları)

Acıbadem Mobil En İyi Libero: Çağlar Yüzüak (Türk Hava Yolları)

 

14. sezonunda görüşmek dileğiyle...

Not: Fotoğrafların yüksek çözünürlüklü hallerini almak için sağ tuş yapıp "yeni sekmede aç" seçeneğini tıklamanız gerekmektedir.

Diğer Fotoğraflar