14. Sezon Ödül Töreniyle Perdelerini Kapattı

14. Sezon Ödül Töreniyle Perdelerini Kapattı
17.04.2023

7 Ocak 2023 Cumartesi günü start alan Fonex Şirketler Voleybol Ligi 16 Nisan Pazar günü final şöleniyle sona erdi. Burhan Felek Voleybol Salonu’nda son olarak erkekler kategorisinin ödül töreni yapıldı. 14. kupa sahibine kavuşurken takımlar ve bireysel performanslar alkışları topladı. Final gününde gelen-gelemeyen, lig boyunca takımlarını yalnız bırakmayan, kalpleri voleybol için çarpan tüm oyuncu, teknik kadro ve seyircilerimize teşekkür ederiz.

6 sezondur ligde yer alan ve daha önce bir kez final oynayan Ekol Lojistik çok arzuladığı, özlem duyduğu şampiyonluk sevincini 2023 yılında yaşadı. Son şampiyon olarak sahaya çıkan Türk Hava Yolları başarılarına gümüş madalyayı da ekledi. Arçelik final tadındaki maç sonunda bronz madalyayı kazanırken Anadolu Sigorta da dördüncülük plaketinin sahibi oldu. 

2008 yılından buyana ligimizde 14 sezonun 13'ünde yer alan, Anadolu Sigorta, Anadolu Hayat ve Emeklilik, Türkiye İş Bankası formalarıyla sevinçler, üzüntüler, heyecanlar, şampiyonluklar yaşayan kaptan Serdar Önal Eyüboğlu oyuncu olarak 57. ve son maçına çıkarken ödül töreninde özel alkışları kabul etti.

Oyuncular ve takımlar ödüllerini; TVF İstanbul İl Temsilcisi Erdal Fındık, THY Spor Kulübü Başkanı Abdullah Kelkitli, Fonex Kozmetik Pazarlama Müdürü Murat Gülmez, MHK üyesi İlhami Şenyurt ve Uluslararası Hakemimiz Erdal Akıncı'nın ellerinden aldılar.

 

Bireysel Ödüller

Fonex En Değerli Oyuncu: Fatih Sütlü (Ekol Lojistik)

Fonex En İyi Baş Smaçör: Çağatay Rıfat Kale (Arçelik)

Hardline En İyi Orta Oyuncu: N. Emrah Ağca (Anadolu Sigorta)

Hardline En İyi Pasör: Hamdi Sansar (Ekol Lojistik)

Hardline En İyi Pasör Çaprazı: Tolga Ayaz (Türk Hava Yolları)

Acıbadem Mobil En İyi Libero: Çağrı Kayaokay (Türk Hava Yolları)

 

2023 Aralık sonunda başlayacak 15. sezonunda görüşmek dileğiyle...

Diğer Fotoğraflar