Anadolu Hayat Emeklilik 3-0 QNB Finansbank

Anadolu Hayat Emeklilik 3-0 QNB Finansbank
13.02.2022

Maça favori olarak çıkan Anadolu Hayat Emeklilik özellikle ilk sette dirençli bir QNB Finansbank ile karşılaştı. İlk setten sonra QNB Finansbank oyundan düşünce Anadolu Hayat Emeklilik set vermeden yarı final biletini aldı.

Serkan'ın sol köşeden gönderdiği smaçlarla oyuna hızlı bir giriş yapan QNB Finansbank savunmada basit hatalar yapınca geri düştü. Hüseyin ve Emrah Ağca'nın file önündeki etkinliği Anadolu Hayat adına oyunu dengeye getirdi. Cihat'ın etkili servisine iyi savunmayla karşılık veren QNB Finansbank Serkan'ın smacıyla güzel bir sayı aldı (16-13). 18-14'te molaya giden QNB Finansbank dönüşünde 2 sayı bulsa da Andaolu Hayat, Volkan'ın servise geçtiği pozisyonda avantaj buldu ve farkı açarak ilk seti kazandı (25-19).

Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci setin ilk dakikaları dengede geçildi. Skor 11-7'ye gelince QNB Finansbank mola aldı. Mola dönüşü Cihat'ın filede olduğu pozisyonu fırsat bilen Anadolu Hayat arka arkaya sayılarla rakibini zor durumda bıraktı ve fark 8'e çıktı (16-8). İkinci molayla oyuna dönmek isteyen QNB Finansbank bunu başaramayınca maç skoru Anadolu Hayat lehine 2-0 oldu (25-12). 

Üçüncü sete Anadolu Hayat son derece motive başladı. 6-0'lık serinin ardından QNB Finansbank molası geldi. Kaptan Özgür, takım arkadaşlarını yeniden ayağa kaldırmak için zaman zaman saha içinde motivasyon konuşmaları yaptı ve QNB Finansbank savunmada direncini arttırdı. Arka arkaya sayılarla farkı 2'ye indiren mavi bordolular bir anda sete ortak olsa da Anadolu Hayat filede ikili bloklarda başarı sağlayınca yarı final biletini alan takım oldu (25-18). 

Diğer Fotoğraflar