AXA Sigorta 0-3 Türk Hava Yolları

AXA Sigorta 0-3 Türk Hava Yolları
14.01.2023

Birinci sete Türk Hava Yolları fırtına gibi başladı (1-4). Yiğit'in servisleri karşısında Axa Sigorta'dan Kadir ve İbrahim başarılı savunma yaparak seriyi sonlandırdı (2-7). Türk Hava Yolları Burak'ın hücumlarıyla oyunda üstünlük kurmayı başardı ve skoru 5-11'e getirdi. Türk Hava Yolları altı sayılık farkı korurken Axa Sigorta mola aldı (8-14). Ortadan gelişen hücumlarda Kerem kendini gösterdi ve fark sekiz sayıya çıktı (10-18) Ayhan Arın ise bu durum karşısında mola aldı. Birinci seti alan takım 11-25 olan skor ile Türk Hava Yolları oldu. 

İkinci setin başlangıcı dengeli geçti ve her iki takım da karşılıklı sayılar aldı (6-7). Alp ve Burak'ın orta hücumdaki etkisi ile Türk Hava Yolları beş sayılık bir seri yakalayarak skoru 7-12'e getirdi ve Axa Sigorta mola aldı. Türk Hava Yolları'nın disipli oyunu ikinci sette bozulmadı ve ikinci seti domine etti (12-20). Setin son sayılarına doğru Zeynep dört sayılık bir servis serisi yakaladı (18-24) ancak Axa Sigorta'nın hücum hatası seti Türk Hava Yollarına getirdi. 

Üçüncü sete hızlı başlayan taraf Burak'ın hücumlarıyla Türk Hava Yolları oldu (0-4).11 sayılık bir servis serisi yakalayan Nusret üçüncü sete imzasını attı (5-17). Maç sayısını dörtten Tolga yaptı. (9-25).

Toplamda 26 sayı alan Burak ve Tolga ikilisi günündeydi.

Maçın İstatistikleri

 

Diğer Fotoğraflar