BAT Türkiye Galibiyetle Başladı

BAT Türkiye Galibiyetle Başladı
19.12.2010

British American Tobacco, TAV Havalimanları karşısındaki etkili oyununu 3-0 lık galibiyetle süsledi.

Fonex Şirketler Voleybol Ligi'nde ilk maçına çıkan TAV Havalimanları maçın ilk sayısını alan taraf oldu. Ancak geçtiğimiz senenin deneyimli takımı BAT Türkiye art arda sayılar bularak ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Etkili oyununu sürdüren BAT Türkiye ilk seti 25-13 kazandı.

BAT  Türkiye ikinci sette hiç geriye düşmedi. Takımını ayakta tutan Murat İpek kaptanlığındaki TAV Havalimanları ise setin sonuna kadar takibini sürdürdü ve skoru 24-23'e kadar getirdi. TAV servisini iyi değerlendiren BAT Türkiye, Selçuk Ocaktürk'ün smaç sayısıyla seti 25-23 kazanarak maçta 2-0 öne geçti.

Üçüncü sette BAT Türkiye 2-0'ın avantajını iyi değerlendirdi. Daha rahat bir oyun sergileyen turuncu lacivertliler ikinci teknik molaya 16-10 önde girerek büyük avantaj yakaladı. Avantajını set sonuna kadar koruyan BAT Türkiye seti 25-17 maçı ise 3-0 kazandı.

Serkan İşanlayan ve Murat Ustaoğlu galibiyette önemli bir rol oynarken maçın yıldızı takımını çok iyi yönlendiren Seda Küçükfırat'tı.

BAT Türkiye: Seda Küçükfırat (K), Defne Kumbasar, Murat Ustaoğlu, Selçuk Ocaktürk, Serkan İşanlayan, Tunç Önen

TAV Havalimanları: Murat İpek (K), Kadri Düzağaç, Mehmet Cengiz Yücel, Levent Bayram, Taner Ergören, Cavit Pehlivan, Murat Çakır, Dilay Özden, Ahmet Kötehne, Uğur Hızal, Kaan Üstün, Veysel Çetinkaya

Setler: 25-13, 25-23, 25-17

* Müsabakanın fotoğrafları için lütfen tıklayınız...