BAT Türkiye İkide İki Yaptı

BAT Türkiye İkide İki Yaptı
27.12.2010

Geçtiğimiz sezondan çok farklı bir görüntü çizen ve Digiturk maçından da 3-0 galip ayrılan BAT Türkiye zirveyi zorluyor.

Birinci sette ilk teknik molaya 8-6 önde giren BAT Türkiye, ikinci teknik molada farkı beş sayıya çıkardı. Uzun oyuncularının avantajını blokta çok iyi kullanan BAT Türkiye ilk seti 25-14 kazandı.

İkinci sette başa baş mücadele vardı. Her iki teknik molaya BAT Türkiye bir sayı farkla önde girdi. Digiturk 21. sayıda Bayram Çerikçi ve Mustafa Temiz'in sayılarıyla beraberliği yakaladı, ardından öne geçmeyi başardı. Mücadele karşılıklı sayılarla set sonuna kadar devam etti. Skor 23-23'ken sayıyı kazanan BAT Türkiye avantajını iyi değerlendirdi ve Serkan İşanlayan'ın smaç sayısıyla skoru 2-0 yaptı (25-23).

Üçüncü seti de kazanmayı başaran BAT Türkiye müsabakadan 3-0 galip ayrıldı (25-15).

Digiturk: Gözde Köse (K), Tacettin Furuncuoğlu, Fatih Alamur, Emrullah Çobaner, Bayram Çerikçi, Mustafa Temiz, Neşe Deniz (L), Yasemin Karaman, Tezcan Aşkın, Sebile Hocaoğlu, Murat Yenersoy (Antrenör: Ahmet Ali Uzun)

BAT Türkiye: Seda Küçükfırat (K), Tunç Önen, Serkan İşanlayan, Murat Ustaoğlu, Selçuk Ocaktürk, Çağan Özaltan, Alper Yüce, Erdem Sarak (Antrenör: Güvenç Altaş)

Setler: 14-25, 23-25, 15-25

Müsabakanın foto galerisi için lütfen tıklayınız...