Can Sigorta Galibiyetle Tamamladı

Can Sigorta Galibiyetle Tamamladı
21.12.2022

Şirketler Halı Saha Ligi 5. hafta müsabakasında Can Sigorta kazanmayı bildi ancak grupta 4. sırada kalmaktan kurtulamadı.

Geçen haftadan sonra sahalara çok hızlı bir dönüş yapan Aşkın Mollaibrahimoğlu maçta açılışı yapan isim oldu. 8. dakikada Can Sigorta'yı öne geçiren Aşkın güç kaybetmemiş bir görüntü sergiledi. 10. dakikada Orhan Yılmaz farkı 2'ye çıkardı. 3 dakika sonra Görkem Çiflikli ilk yarının skorunu belirledi (0-3).

İkinci yarıda da Can Sigorta baskısı devam etti. Orhan Yılmaz-Görkem Çiflikli ikilisi farkı bir anda 6'ya çıkardı. Mehmet Kısmet ve Zekeriyya Kucur'un golleri ise Socar'a teselli oldu.

Bu sonuçla birlikte Can Sigorta B Grubu'nu 4. sırada tamamlayarak 2. Tur bileti aldı.

Socar ise grup aşamasında lige veda etmesine rağmen teknik direktör Aydın Kahraman'ın oyuna ve organizasyona verdiği önem dikkatleri çekti. Müsabaka sonunda kulak misafiri olduğumuz konuşmada oyundan ve andan keyif almayı, kazanmaktan ziyade birlikteliğe önem vermeyi, faydalı vakit geçirmeyi ve oynanan oyunun her dakikasından keyif almak adına mücadele etmeyi bir nasihat olarak oyuncularına aktaran Aydın Kahraman'a sporun gerçek ruhunu her zaman yaşatma amacında olan Şirketler Ligi ailesi olarak teşekkür ediyoruz. 

 

2 - 6
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
Zekeriyya Kucur Gol 50'    
    44' Giren Oyuncu Ersin Öz
    44' Çıkan Oyuncu Burçin Özkan
Mehmet Kısmet Gol 43'    
    32' Gol Orhan Yılmaz
    31' Gol Görkem Çiflikli
    30' Gol Orhan Yılmaz
Metin Haklı Giren Oyuncu 26'    
Tuncay Çıtak Çıkan Oyuncu 26'    
İlk Yarı Sonucu: 0 - 3
    13' Gol Görkem Çiflikli
    10' Gol Orhan Yılmaz
    8' Gol Aşkın Mollaibrahimoğlu

Diğer Fotoğraflar