Commencis 3-0 Mavi

Commencis 3-0 Mavi
27.01.2024

Commencis aldığı üç puanla gruptan çıkmayı garantiledi. Mavi ve Mondelez ilk 4 şansını kaybetmiş oldu.

Gruptan çıkma mücadelesini yakından ilgilendiren maça iyi başlayan takım Commencis oldu (6-3). Hızlı toparlanan Mavi farkı eritmeye çalışsa da Commencis geri dönüşe izin vermedi (16-8). Set sonunda Burak ile sonuca giden Commencis Mavi'nin yakaladığı seriye rağmen kritik maçta 1-0 öne geçti (25-18). 

Dengeli başlayan ikinci sette Sadi'nin servise geçmesinin ardından Commencis ibreyi kendine çevirdi (7-4). Nefes kesen rallide Mavi'den bireysel hata gelince sayı Commencis'in oldu (21-13). Setin kritik anlarından başarıyla çıkan Commencis, ikinci seti de kazandı (25-13). 

Karşılaşmanın üçüncü setinde Commencis'in iyi başlangıcına Mavi karşılık vermesini bildi (9-9). Maç skorunda önde olmanın moral avantajını da iyi kullanan Commencis, Mavi'nin öne geçmesine izin vermedi (15-12). Oyuncu değişikliklerinden sonra Mavi durumu eşitledi ve öne geçme fırsatı yakaladı (19-19). Commencis panik butonuna basmadı ve yine bir kritik andan başarıyla çıkarak maçı kazanmasını bildi. Böylece Commencis bir üst tura ismini yazdırmayı başardı (25-23). 

İstatistik

Diğer Fotoğraflar