Doğuş Otomotiv Liderliği Garantiledi

Doğuş Otomotiv Liderliği Garantiledi
27.12.2010

Sıralamayı yakından etkileyecek maçta Ravago Group u 3-0 la geçen Doğuş Otomotiv, liderliği garantiledi.

Zorlu mücadele Doğuş Otomotiv sayılarıyla başladı. İlk teknik molaya kadar üç kere beraberliği yakalayan Ravago Group, molaya bir sayı geride girdi. Her iki takım da hücumda ve savunmada iyi oyun ortaya koyunca, seyirciler keyifli bir maç izlediler. Ravago Group,  Şener Mutlu'nun savunmada çıkardığı kritik toplarla, molaya 16-12 önde giren Doğuş Otomotiv'i 18-17'de yakaladı. Doğuş Otomotiv Tanıl Bilgen'in üst üste aldığı sayılarla farkı tekrar açtı. İlk seti 25-20 kazanan Doğuş Otomotiv 1-0 öne geçti.

İkinci sette tutuk görünen Ravago Group karşısında yedi sayı öne geçen Doğuş Otomotiv önemli bir avantaj yakaladı (13-6).  Tanıl Bilgen'in servis saylarına Rıza Acar'da smaçlarıyla destek verince fark açıldı (16-7). Set sonuna kadar farkın kapamasına engel olan Doğuş Otomotiv skoru 2-0 yaptı (25-13).

Üçüncü sette ilk teknik molaya Ravago Group 8-7 önde girdi. Moladan sonra Doğuş Otomotiv bir sayı farkla öne geçti. İkinci teknik molaya kadar yaşanan sekiz beraberlik heyecanı arttırdı. Ravago Group teknik molaya tekrar bir sayı önde girdi ve farkı dörde çıkardı (19-15). Maçı bırakmayan Doğuş Otomotiv beraberliği yakalayarak seti uzattı. Nefeslerin kesildiği seti Doğuş Otomotiv 32-30 kazanarak liderliğini garantiledi.

Ravago Group: İsmail Bektaş (K), Tibet Turgut, Şener Mutlu, Ahmet Hatipoğlu, Samet Pamuk, Sevgin Cesur, Hande Hatipoğlu (L), Erdal Dağaşan, Mustafa Albayrak, Hakan Hamurcu (Antrenör: İsmail Bektaş)

Doğuş Otomotiv: Tanıl Bilgen (K), Umut Şimşek, Çağlar Bircan, Mert Benli, Rıza Acar, Erkan Yazal, Burç Başaran (L), Alkan Kolbaşı, Özkan Muti, Selçuk A. Aksakal

Setler: 20-25, 13-25, 30-32 

Müsabakanın foto galerisi için lütfen tıklayınız...