Ekol Lojistik Yarı Finalde

Ekol Lojistik Yarı Finalde
25.03.2023

Çeyrek final müsbakalarının ilk maçında sahaya Ekol Lojistik ve Turkcell takımları çıktı. Maça hızlı bir giriş yapan Ekol Lojistik skoru 5-2'ye getirdi. Turkcell 5-5'i yakalasa da Ekol Lojistik Furkan'ın servisleri ve Emre'nin smaçlarıyla tekrar oyunda üstünlük kurdu (14-11). Emre-Furkan-Emirhan'ın blokları ve Fatih'in performansıyla Ekol Lojistik ilk seti 25-13 kazandı.

İkinci sete iki takım da yüksek motivasyonla başladı (3-3). Furkan'ın servislerine karşı manşet alamayan Turkcell 8-4'de ilk molasını kullandı. Mola sonrası Turkcell istediği dönüşü yapamadı skor 12-6'ya geldi. Hamdi'nin ace olan servisi sonrası Turkcell ikinci molasını kullandı (14-6). Peş Peşe iki mola kullanan Turkcell sete giremedi. Furkan seti bitirdi (25-12).  

Üçüncü set de karşılıklı sayılarla başladı (3-3). Ekol maçı bitirmek Turkcell ise oyuna devam etmek için tüm gücünü kullanınca seyir zevki arttı. Taner yönetimindeki Turkcell özellikle Emre ve Barış'ın çabalarıyla sete tutundu. Üstünlük el değiştirse de 19-19'a kadar beraberlik serisi devam etti. Fatih'in sert smacıyla skor 23-21 olunca Turkcell molaya  gitti. Futkan'nın sayısı maçı bitirirken Ekol Lojistik 3-0'la yarı finale çıkan ilk takım oldu (25-23).

Kaptan Hamdi yine takımını çok iyi yönlendirirken en iyi maçlarından birini çıkaran Emre'ye Fatih ve Furkan'da eşlik edince Ekol'ün performansı göz doldurdu.
 

Maçın İstatistik Raporu

Diğer Fotoğraflar