FLO 0-3 Ekol Lojistik

FLO 0-3 Ekol Lojistik
21.01.2023

Mücadele Ekol Lojistik üstünlüğü ile başlasa da FLO çok çabuk toparlandı ve oyuna denge getirdi (8-8). Ekol Lojistik yukarı ivmelenip arka arkaya sayılar bulmaya başlayınca FLO mola aldı. Setin ortalarına doğru hücumda vites artıran Ekol Lojistik farkı açmaya devam etti (11-17). Emirhan'ın servisleri rakip alanda sayıya dönüştükçe son sayılar Ekol Lojistik adına kolay geçti ve gri mavili takım ilk setin kazananı oldu (12-25).

İkinci sete Ekol Lojistik hızlı başladı. Hamdi'nin servisleriyle skorlar bulan Ekol set başında avantaj yakaladı. FLO toparlanıp skora eşitlik getirdi (3-3). Suat etkili servisleriyle FLO'ya direnç getirince turuncu siyahlılar öne geçti. Öne geçtikten sonra savunmada basit hatalar yapan FLO, kolay sayılar vermeye başladı. Ekol Lojistik arka arkaya sayılarla öne geçip farkı da açmaya başladı. Set sonuna doğru aradaki farkı iyice açan Ekol ikinci seti de hanesine yazdırmayı başardı (15-25).

Üçüncü setin başlangıcında oyuna ağırlını koyan taraf yine Ekol oldu. Ali'nin servisleriyle skor 5-2'ye gelirken FLO manşet almakta zorlandı. Dörtten Fatih'in yaptığı hücumların da etkisiyle FLO üçüncü sette oyun disiplinini sağlayamadı ve 4-14 olan skor ile oyunun bu bölümü geride kaldı. Merih Karaorman ise bu kötü gidişata dur demek için ikinci molasını aldı. Mola dönüşü Ekol oyunda etkisini sürdürmeye devam etti (5-20). Son sözü Ali söyledi ve maç 3-0 sona erdi (8-25). 

Maçın İstatistikleri

 

Diğer Fotoğraflar