Kalitegaz 0-7 TEB

Kalitegaz 0-7 TEB
25.04.2026

Hummel Şirketler Halı Saha Ligi 17. sezon 2. hafta mücadelesinde Kalitegaz ile TEB karşı karşıya geldi. Karşılaşma boyunca yüksek tempo, istekli oyun ve bol gol izlenirken, sahadan farklı galibiyetle ayrılan taraf TEB oldu.

Maça dengeli başlayan iki ekip de ilk bölümde kontrollü bir oyun sergiledi. Kalitegaz savunmada dirençli bir görüntü ortaya koyarken, TEB hücumda sabırla boşluk aradı. Kilidi açan an ise 15. dakikada geldi. Emirhan Polatcan, ceza sahası çevresinde yakaladığı fırsatı iyi değerlendirerek TEB’i öne geçirdi. Bu golle birlikte TEB oyunun kontrolünü biraz daha eline alırken, ilk yarı 1-0’lık üstünlükle tamamlandı.

İkinci yarıda TEB vites yükseltti. 29. dakikada Mustafa Can Çakmak farkı ikiye çıkarırken, hemen ardından 30. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Emirhan Polatcan skoru 3-0’a taşıdı. Bu gollerin etkisi sürerken 31. dakikada Celal Balta fileleri havalandırdı ve farkı daha da açtı.

Kalitegaz, skora rağmen oyunu bırakmayarak mücadele etmeye devam etti, ancak TEB’in hücumdaki etkinliği gün geçtikçe arttı. 43. dakikada Mert Akcan, 45. dakikada hat-trick’ini tamamlayan Emirhan Polatcan ve 49. dakikada Serkan Adıyaman’ın golleriyle TEB skoru 7-0’a taşıdı.

TEB, hücumdaki üretkenliği, takım oyunu ve bitiriciliğiyle haftanın en dikkat çeken performanslarından birine imza atarken; Kalitegaz ise güçlü rakibi karşısında mücadeleyi bırakmayan yapısı ve sahadaki direnciyle takdir topladı. Bu karşılaşma, skorun ötesinde iki takımın da sahaya koyduğu enerji ve rekabetle izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Fotoğraf Galerisi