Kastamonu Entegre 2-3 QNB Finansbank

Kastamonu Entegre 2-3 QNB Finansbank
08.01.2022

2022 sezonunun ilk maçı Kastamonu Entegre'de kaptan Ceren Salman Erdoğmuş'un servisiyle başladı. Açılış sayısını alan Kastamonu Entegre maçın henüz başında kalitesini ortaya koyarak değerli hücumlar gerçekleştirdi. Rakibinin hızını kesmek isteyen QNB Finansbank çabuk toparlandı ve arka arkaya sayılarla skoru 4-7'ye getirdi. Aylin'in etkili servisleri Kastamonu Entegre adına maçı dengeye soktu ve QNB Finansbank'ın ilk molası geldi. Mola dönüşü istediğini alamayan QNB Finansbank rakibine direnç göstermekte zorlanırken Kastamonu Entegre farkı 8'e kadar çıkardı. Set sonuna doğru saha içi değişikliklerle rakibine tepki göstermeye çalışan QNB Finansbank arka arkaya sayılarla direncini arttırsa da Kastamonu Entegre seti 25-19 önde tamamladı. 

 

İkinci sete motive başlayan QNB Finansbank arka arkaya sayılarla rakibine gözdağı verdi. Hızlıca maça geri dönen Kastamonu Entegre skoru eşitlemeyi başardı (6-6). Dengede giden mücadelede QNB Finansbank vites arttırınca Kastamonu Entegre antrenörü Yücel Gündüz 10-14'de molaya gitti. Mola dönüşüde QNB Finansbank hız kesmedi. Kastamonu Entegre rakibine cevap veremeyince setlere eşitlik geldi (16-25).

 

Setlerde dengeyi sağlayan QNB Finansbank üçüncü sete de hızlı başlayınca Kastamonu Entegre'nin direnci kırıldı. Hücumda ritmini tamamen kaybeden Kastamonu Entegre 1-8'de molaya gitti. Mola sonrası oyuna daha motive dönen Kastamonu Entegre arka arkaya sayılarla farkı eritmeye çalışsa da QNB Finansbank avantajını kullanarak oyunda kalmayı başardı. Set sonuna doğru farkı yeniden açan QNB Finansbank setten 15-25 galip ayrıldı. 

 

Maç kaybetmek istemeyen Kastamonu Entegre dördüncü sete güçlü bir oyunla girdi. Arka arkaya sayılarla rakibini sallayan mavi beyazlılar farkı bir ara 4'e kadar çıkarsa da oyunu kopartamadı. File dibinde kritik sayılara imza atan Hayriye Arısoy, QNB Finansbank'ın oyuna yeniden ortak olmasını sağladı. Uzun süre dengede giden mücadele 26-24 Kastamonu Entegre üstünlüğü ile noktalandı ve müsabaka tie-break setine gitti.

 

Son set karşılıklı sayılarla inanılmaz bir mücadeleye sahne oldu. İki takım da lige galibiyetle başlamak adına son güçlerini kullanmaya çalışırken destek tezahüratları da artmaya başladı. Set sonunu daha dikkatli oynayan QNB Finansbank seti 9-15 maçı da 2-3 kazanan taraf oldu.

2 - 3
1. Set
25
Set Skoru
19
25 dakika
2. Set
16
Set Skoru
25
21 dakika
3. Set
15
Set Skoru
25
21 dakika
4. Set
26
Set Skoru
24
27 dakika
5. Set
6
Saha Değişimi
8
9
Set Skoru
15
15 dakika
1 saat 49 dakika

Diğer Fotoğraflar