KPMG 0-3 Ekol Lojistik

KPMG 0-3 Ekol Lojistik
29.01.2023

Ekol Lojistik son sette zorlandı ancak set vermeden kazanmasını bildi... Puanını 12 yaparak liderliği garantiledi. KPMG üçüncü sıra için mücadelesini sürdürecek.

Oyuna iyi başladı ve beş sayılık bir avantaj yakaladı (4-9). Ekol set başında yakaladığı avantajını set sonuna kadar korumasını bildi ve kazanan taraf oldu (19-25). KPMG hücumda iyi işler yapsa da yeterli güçte blok kuramayınca savunmada zorlandı. Ekol'ün pasörü Hamdi tüm smaçörleri oyunda tutacak şekilde pas dağılımını kusursuz yaparak setin kazanılmasında öne çıkan isimdi.

İkinci sette Enes'in vurduğu smaçlar takımını ateşledi ve KPMG oyuna ortak olabilecek bir görüntü verdi (4-4). Ekol skoru 12-9'a getirdi ve üç sayılık bir üstünlük sağladı. Setin kalan kısmında Fatih ve Furkan oyunda daha fazla sorumluluk aldılar ve Ekol rakibine ikinci sette de şans tanımadı (17-25).

Üçüncü sette oyun düşük bir tempoda başladı (4-4). KPMG iki farklı öne geçti ve Ekol molası geldi (10-8). KPMG iyi savunmasının karşılığını farkı açarak aldı (15-11). Mola sonrası Ekol rakibini yakaladı (15-15). Karşılıklı sayıların ardından Ekol fizik avantajını çok iyi kullandı ve maçı set vermeden kazandı (19-25).

Son sayıda KPMG'nin liberosu Esra'nın çıkardığı olağanüstü top ve Hamdi'nin ikinci sette 2 numaraya attığı ve boş top vurdurttuğu enfes pas maçın güzel enstantaneleri olarak akıllarda kaldı...

Maçın İstatistikleri

 

Diğer Fotoğraflar