KPMG 0-3 Türk Telekom

KPMG 0-3 Türk Telekom
19.02.2022

Türk Telekom grup liderliğini garantilerken KPMG yarı finale 4. olarak çıktı ve iki takım yarı finalde tekrar karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz haftalarda istediği oyunu sahaya yansıtamayan KPMG maça çok iyi başladı. Betül'ün pas organizasyonunda file önünde etkili olan Yeşim, bloklarda da doğru yerde konumlanınca fark bir ara 3'e çıktı. Türk Telekom, Merve'nin servislerinden arka arkaya sayı çıkartmaya başlayınca 13-14'te KPMG molası geldi. Mola dönüşü ivmesini düşürmeyen Türk Telekom farkı 4'e kadar çıkarsa da KPMG kolay pes etmedi ve farkı eritmeyi başardı. Aslıhan'ın etkili servisleri rakip savunmaya zor anlar yaşattı. Mehtap'ın file önü etkinliği de devreye girince Türk Telekom ilk seti kazanmayı başardı (19-25). 

Köşeden Gizem'in smaçlarıyla etkili olan Türk Telekom'a, KPMG Yeşim'in bloğuyla cevap geldi. Yeşim ortadan etkili hücumlarıyla KPMG adına ön plana çıktı ve takımını ayakta tutan isim oldu. Betül Şenol'un da savunmadaki üstün çabası set başında oluşan farkın kapanmasını sağladı. Didem'in oyuna girip file önünde etkili olmasıyla yeniden farkı açan Türk Telekom'a karşı KPMG mola alarak hız kesmek istedi (8-13). Mola sonrası farkı korumayı başaran Türk Telekom, Gizem'in smaçtan gelen sayısı sonrası KPMG'ye bir mola daha aldırdı (13-18). Mehtap ve Birsin'in file önünde arka arkaya etkili oyunları sonrası gelen sayılar Türk Telekom'u tamamen avantajlı konuma getirdi ve maçta skor 0-2'ye geldi (16-25).

Üçüncü sette KPMG adına oyuna damga vuran isim yine Yeşim oldu. Adeta her pozisyonda hatasız oynayan kaptan takımını ayakta tuttu. Savunmada direnci arttıran Türk Telekom, ritmini yeniden yakaladı ve öne geçerek önemli bir fark yakaladı. KPMG'nin demorlize olmasıyla birlikte Türk Telekom maçı set vermeden kazandı (15-25).

0 - 3
1. Set
19
Set Skoru
25
22 dakika
2. Set
16
Set Skoru
25
21 dakika
3. Set
15
Set Skoru
25
19 dakika
1 saat 2 dakika

Diğer Fotoğraflar