KPMG Yerini Korudu

KPMG Yerini Korudu
05.02.2023

KPMG yerini korumak, KuveytTürk ise üst sırayı almak için sahaya çıktı. KPMG maçı döndürerek üçüncülüğü bırakmadı.

İlk sayı kaptan Özgün'den geldi. Emre'den olağanüstü bir blok geldi ve uzun süren beraberlik serisinin ardından Kuveyt Türk öne geçti (8-9). KPMG'nin devamlı hataları farkın açılmasını sağladı. Fatih'in smacıyla skor 10-13 olunca KPMG ilk molayı aldı. Mola dönüşü istediği oyunu oynamakta  güçlük çeken KPMG sayılar vermeye deva etti. (11-16). Hilmi'nin uzak köşe sayısı skoru 13-20'e getirdi. KPMG ikinci moladan sonra da istediği oyunu sergileyemedi. KuveytTürk ilk seti (17-25) kazandı.

İkinci set karşılıklı sayılarla başladı. KuveytTürk skoru 2-4 yaptı. KPMG gerilerden gelerek skoru lehine çevirmeyi becerdi (8-6). Bu sayıdan sonra KPMG vites yükseltti ve farkı açmaya başladı. İkinci seti 25-18 kazanan KPMG maça denge getirdi.

Üçüncü sete moralli başlayan KPMG skoru 5-1 yaptı. KuveytTürk çabuk toparladı farkı ikiye düşürdü (6-4). Özgün'nün etkili oyunu üçüncü sette dikkat çekti. Her iki takım da karşlıklı servis hataları geldi 13-10. Kuveyt Türk farkı azaltarak skoru 14-12'e getirdi. KPMG 20-15, KuveytTürk ilk molayı aldı. Mola dönüşü de hatalar yapan KuveytTürk KPMG'nin baskılı oyununa dayanamadı. KPMG üçüncü seti (25-19) kazandı.

Kuveyt Türk dördüncü sete iyi başlayan taraf oldu Fatih'in etkili smaçlarıyla sayılar buldu skor (2-6). KPMG ilk molayı aldı. Mola dönüşü farkı indirme çabasında olan KPMG skoru 7-9 yaptı.10. sayıda sete eşitlik geldi. Kuveyt Türk'de Fatih sayıları almaya devam etti (12-13). 18-18'e kadar çekişme devam etti. Son sayılara girilirken Erkan art arda etkili hücumlar yapmaya başladı ve KPMG dördüncü seti 25-20 kazanarak üçüncü sırayı bırakmadı.

Maçın İstatistikleri

 

 

Diğer Fotoğraflar