KPMG’nin Efeleri Son Dörtte

KPMG’nin Efeleri Son Dörtte
17.02.2024

İzlemesi müthiş bir karşılaşmaya sahne olan maçta zaman zaman çok iyi savunmalarla uzun ralliler yaşandı. KPMG set vermeden kendini son dört takım arasına atarak çıkışını sürdürdü.

Çeyrek final heyecanına startı veren isim Taner oldu. İki takımın da oyuncuları hücumları iyi değerlendirdiler ve topları doğru bölgelere vurdular (5-5). İki takımın da sahaya doğrularını koymaya çalışması çok güzel rallilere sebep oldu. KPMG Fırat, Ahmet ve Erkan gibi hücum silahlarını kullanarak skorda bir adım öne geçerken Turkcell de takibini sürdürdü (11-10). İki takım da her top için yüksek eforla mücadeleye devam etti. Turkcell tüm çabasına rağmen öne geçmeyi başaramayınca Alen Narsüz ilk molasını istedi (17-15). Taner'in güzel şekilde çıkardığı toptan sonra KPMG hücumlarını devam ettirdi ve blok auttan sayıyı aldı (21-16). Set sonuna yaklaşırken Turkcell mola haklarını tamamladı. Mola dönüşünde Turkcell aradığı sayıyı buldu (21-17). Erkan önce bloktan seken topu güzel bir şekilde çıkardı ardından bloktan sayıyı buldu ve takımına 22. sayısını getirdi (22-18). KPMG, set sonunda istediği bitiriciliği sahaya yansıtamadı ve Turkcell blok sayılarıyla set sonunda dengeyi yakaladı (23-23). Turkcell, tecrübesini konuşturdu ve son sayıda öne geçti ama KPMG enerjisiyle seti kazanmayı başardı (26-24). 

İlk seti elinden kaçıran Turkcell, ikinci sete daha iyi başlayan taraf oldu (2-4). KPMG, ilk setteki ritmini geri kazanınca 4 numaradan vurduğu toplarla sonuca gitti (9-6). KPMG'ye karşılık Bora'dan geldi, sert smacıyla farkı bire indirdi (10-9). Blokta boy avantajını kullanan Ahmet tekli blok ile sayıyı aldı (18-15). Turkcell gidişatı tersine çevirmek için mola istedi. Mola dönüşünde kendini bulan Turkcell seti bırakmayacağını gösterdi (19-18). Mola sırası bu sefer KPMG'ye geçti. Molanın faydasını gören KPMG, yeniden blok ve smaçlarda üstünlüğü ele geçirince skor avantajını ele geçirdi (23-19). İki takım da molalarının faydasını gördüğü sette mola sonrası Turkcell yeniden burdayım dedi (23-22). KPMG, Fırat'ın sert smacının bloktan dışarı gitmesi sonrasında seti kazandı ve yarı finalin kapısını iyice açtı (25-23).

KPMG, ilk iki setin moral avantajını da sahaya yansıttı. Enes aldığı güzel ace sayısı ile takımını sayıyı getirdinde skor 6-4) olmuştu. KPMG hücumlarında tek bir kişiye bağlı kalmasa da üçüncü sete ağırlığını koyan Kaptan Enes, KPMG'yi öne taşıyan isim oldu (15-10). KPMG, set sonuna güçlü girerken Turkcell Bora'nın 4 numaradan sert smacı ile maça tutunmaya çalıştı (22-15). KPMG, maçı set vermeden kazandı ve kendini ilk defa son dört arasına attı (25-15). 

İstatistik

Diğer Fotoğraflar