Kura Çekimi İnternette

Kura Çekimi İnternette
16.11.2012

Fonex Şirketler Voleybol Ligi 2012-2013 sezonu kuraları çekiliyor…


Ana sponsorluğunu Türkiye'nin kozmetik devi Fonex'in üstlendiği, yardımcı sponsorluklarını Lig Radyo, Allen Carr - Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu, S.O.S. International, British English, Cougar, voleybolunsesi.com ve kurumsal haberler.com'un yaptığı Fonex Şirketler Voleybol Ligi ve Fonex Şirketler Kadınlar Voleybol Ligi'nin kuraları 20 Kasım 2012 Salı günü çekilecek.

Kura Çekimi İnternete!
Kura çekiminin daha fazla katılımcı tarafından takip edilebilmesi için hazırlanan "flash animasyon" internet üzerinden yayınlanacak.

Kura Çekimi için hazırlanan internet sayfasına "linkten" ulaşabilir ve sizleri geçmişe götürecek 2008-2012 klibini izleyebilirsiniz.... 

24 Kasım'da başlayacak Şirketler Kadınlar Voleybol Ligi ve 8 Aralık'ta başlayacak Şirketler Voleybol Ligi'nde yer alan tüm takımlara sakatlıktan uzak, keyifli ve eğlence dolu bir lig diliyoruz. Kura çekimi için tüm katılımcıları ekran başına bekliyoruz. 

Fonex Şirketler Voleybol Ligi Kura Çekimi: saat 13:00
Fonex Şirketler Kadınlar Voleybol Ligi Kura Çekimi: saat 14:00


Grup Şirketleri
Kura çekiminde grup şirketleri matematiksel zorunluluk olmadıkça aynı grupta yer almayacaklardır. Bilinen grup şirketlerini aşağıda görebilirsiniz.

Grup şirketi olup, listede yer alamayan şirketlerin bilgilendirme yapmasını rica ediyoruz.

Fonex Şirketler Voleybol Ligi'nde yer alan grup şirketleri (Arçelik - Opet - Tüpraş), (Doğuş Otomotiv - Garanti Emeklilik)

Fonex Şirketler Kadınlar Voleybol Ligi'nde yer alan grup şirketleri (Arçelik - Opet - Tüpraş)


Not: Fikstür kuranın çekilmesinin ardından otomatikman oluşacaktır ve detaylı olarak "Program" sayfasından yayınlanacaktır. Oluşan müsabaka programında değişiklik yapılmaz
(SporMax Türkiye'nin zorunlu gördüğü olağan üstü durumlar hariç).