NTT Data 0-3 Arçelik

NTT Data 0-3 Arçelik
22.01.2023

Arçelik grup liderliği yolunda bir virajı daha kayıpsız dönerken NTT Data üzerine koyarak oynamaya devam ediyor.

Arçelik maça Alper'in sert smaçlarıyla başladı. NTT Data da cevap verince skor 5-7 oldu.  Alper'den sonra Çağatay'da önde etkili olunca NTT Data blokları aşılmaya başlandı (8-12). Harun'un servisleri, Alper-Çağayat ikilisinin hücumları NTT Data savunmasını yıprattı ve NTT Data molaya gitti (12-21). Mola dönüşü NTT Data istediğini yapamadı ve seti Arçelik 14-25 ile kazandı.

İkinci sete Arçelik fırtına gibi başladı (2-7). NTT Data savunma disiplinini sağlayıp file üzerinde de etkili olunca skora denge geldi (12-12). NTT Data'nın takım olarak oyun kalitesini yükselttiği sette, üstünlük sürekli el değiştirirken skor 18-18'e kadar geldi. NTT Data'da Doğukan-Akay ikilisinin blokları, Bahadır'ın etkili hücumları fark yarattı (20-18). Son viraja girilirken Arçelik skoru 20-21 yapınca NTT Data mola istedi. Mola dönüşü Çağatay yine sahneye çıktı ve hücumlarıyla Arçelik'e nefes aldırdı (20-23). Arçelik çekişmeli seti 21-25 kazandı.  

Üçüncü set karşılıklı servis hatalarıyla başladı (2-2). Arçelik hücumda etkili olmaya başlayınca NTT Data erken mola aldı (2-6). Fatma yine savunmada takımına büyük katkı sağladı (5-10). Arçelik'de bu kez sahneye Utkuhan-Alper ikilisi çıktı. Bloklarda başarılı olan oyuncular skora katkı sağladı. Arçelik seti 13-25 alarak maçı kazandı.

Arçelik'te Çağatay, NTT Data'da Bahadır takımları adına en çok hücum yapan ve sayı alan oyuncular oldular. Uzun bir aranın ardından Arçelik formasıyla sahada yer alan Harun hem savunmadaki hem hücumdaki performansıyla dikkat çeken oyuncular arasına girdi.

Maçın İstatistikleri

 

Diğer Fotoğraflar