Otokoç 3-5 Tiryaki

Otokoç 3-5 Tiryaki
10.06.2024
Futbol sahalarında heyecan dolu bir mücadeleye tanıklık ettik. Otokoç ile Tiryaki takımları arasındaki karşılaşma izleyenlere nefes kesen anlar yaşattı. İki takımın mücadelesi, sahada gerilim dolu anlara sahne oldu.
Maçın ilk yarısı oldukça çekişmeli geçti. Tiryaki takımı, erken dakikalarda bulduğu gollerle skoru lehine çevirmeyi başardı. Otokoç ise rakibinin baskısına karşılık vermekte gecikmedi ve ilk yarı sonuna kadar skoru dengeleme çabası içindeydi. Ancak Tiryaki, ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı ve ikinci yarıya avantajlı bir şekilde başladı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Otokoç takımı, rakibine baskı yaparak gol arayışına girdi. Hücumda daha etkili olan Otokoç, Tiryaki savunmasını zorladı ve aradığı golü bulmayı başardı. Ancak Tiryaki takımı da boş durmayarak karşı ataklarla tehlikeli pozisyonlar yarattı.
Maçın son bölümlerinde büyük bir mücadele yaşandı. Her iki takım da galibiyet için büyük bir çaba sarf etti. Ancak Tiryaki takımı, skoru koruyarak maçtan 5-3'lük galibiyetle ayrıldı. Bu sonuç ile iki takımda bir üst tura çıkmayı başardı.
5 - 3
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
Engin Altuntaş Gol 49'    
    47' Gol Enes Ünsal
    43' Gol Enes Ünsal
Birkan Vatansever Gol 38'    
Kutay Keleş Gol 30'    
İlk Yarı Sonucu: 1 - 2
    17' Gol Enes Ünsal
Birkan Vatansever Gol 10'    
Tevfik Tolga Seyidoğlu Gol 8'    

Fotoğraf Galerisi