Pan Holding 2-8 Tav

Pan Holding 2-8 Tav
10.06.2024
Futbol sahalarında unutulmaz bir mücadeleye tanıklık ettik. Pan Holding ile TAV takımları arasındaki karşılaşma, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. İki takımın mücadelesi, sahada gerilim dolu bir atmosferde geçti.
Maçın ilk yarısına TAV takımı hızlı bir başlangıç yaptı. Rakibine karşı etkili hücumlarla tehlike yaratan TAV, erken dakikalarda bulduğu gollerle skoru lehine çevirdi. Pan Holding ise karşılık vermekte gecikmedi ancak TAV'ın baskısına karşı direnç göstermekte zorlandı. İlk yarıyı TAV, 4-1 gibi net bir skorla önde tamamladı ve ikinci yarıya büyük bir avantajla başladı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Pan Holding takımı, skoru lehine çevirmek için baskı yapmaya başladı. Ancak TAV savunması, rakibinin ataklarını etkisiz hale getirerek skoru korumayı başardı. TAV ise hızlı hücumlarla rakibini sık sık tehlikeye soktu ve skoru daha da artırdı.
Maçın son bölümlerinde büyük bir mücadele yaşandı. Her iki takım da galibiyet için büyük bir çaba sarf etti. Ancak TAV takımı, üstün performansıyla maçtan 8-2'lik galibiyetle ayrılarak taraftarlarını sevince boğdu. Bu galibiyet TAV takımını bir üst tura taşırken Pan Holding ise turnuvadan elenmiş oldu.
2 - 8
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    47' Gol Murat Can Gülmez
    38' Gol Can Yakın
Hakan Tüzün Gol 34'    
    32' Gol Murat Can Gülmez
    26' Gol Murat Can Gülmez
İlk Yarı Sonucu: 1 - 4
    24' Gol Murat Can Gülmez
Hakan Tüzün Gol 15'    
    14' Gol Emre Bilgin
    13' Gol Can Yakın
    8' Gol Murat Can Gülmez

Fotoğraf Galerisi