P&G 3-1 ETİ

P&G 3-1 ETİ
28.01.2024

Alışıldık performansından uzak görüntü sergileyen ETİ karşısında P&G fırsatı iyi değerlendirdi. Maçtan 3-1 galip ayrılan P&G puanını 6’ya çıkardı ve umutlarını son haftaya taşıdı.

Geçmiş Olsun ETİ:
Eskişehir’den İstanbul’a, müsabakaya gelirken trafik kazası geçiren ETİ oyuncularına geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz. Kazanın sadece hasarlı olması en büyük tesellimiz olmuştur. Her şeye rağmen maça çıkma çabası gösteren tüm oyunculara teşekkür ederiz.

Maça iki takım da istekli başladı. P&G, ETİ'nin anlık konsantrasyon kaybından gelen sayıları iyi değerlendirdi ve farkı açtı (18-12). P&G önde götürdüğü seti kazanmasını bildi (25-15). 

İkinci set karşılıklı sayılarla açıldı. Bir o takımın bir bu takımın öne geçtiği sette Kaptan Andaç'ı havuzdaki boşluğu gören plasesi ile 14-13 P&G öne geçti. Alper'in servise geçmesiyle rüzgarı arkasına alan ETİ set sonuna 16-19 önde girdi. Set sonunda hata yapmayan ETİ, maça denge getirdi (19-25). 

Maça dengenin gelmesinin ardından yeniden ritmini bulan P&G oyunu istediği noktaya getirdi (13-6). ETİ set sonunda karşılık verse de P&G settten galip ayrılmayı başardı (25-21).  Son sette de başarılı oyununu devam ettiren P&G, rakibine şans tanımadı ve maçı 3-1 kazandı (25-18). 

İstatistik

Diğer Fotoğraflar