Port Clinic Penaltılarla Güldü

Port Clinic Penaltılarla Güldü
27.12.2022

Şirketler Halı Saha Ligi 2. Tur müsabakasında Port Clinic güçlü rakibi PepsiCo’yu penaltılar sonunda mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Haftanın maçı olarak gözüken karşılaşmada iki takım da oyuna dengeli başladı. Birbirlerinin gücünün farkında olan iki takım oyunun başında risk almaktan çekinse de zaman zaman iki takım da etkili ataklarda bulundu. Maçta ilk gol ise 20. dakikada Serkan Kozak ile geldi ve Port Clinic öne geçti. Gol sevinci ise yalnıcaz 3 dakika sürdü ve Emre Yüksel skora denge getirdi.

İlk yarı 1-1 sonra ererken ikinci yarıda Port Clinic ataklarını sıklaştırdı. 33. dakikada Uğur Atağ yeşil mavilileri yeniden öne geçirdi. Uzun süre Port Clinic hakimiyetinde giden mücadelede PepsiCo gol bulmak adına savunmayı öne çıkartarak baskı kurmayı hedefledi. 48. dakikada başarılı bir hücum organizasyonunda güzel bir gole imza atan Ercan Yıldırım skora denge getirdi ve müsabaka penaltılara gitti.

Penaltılarda hata yapmayan Port Clinic oldu. 4 penaltıyı da gole çeviren ve kalede İlkay Pürçek'in katkısıyla çeyrek final biletine uzanan Port Clinic maç sonunda galibiyeti doyasıya kutladı.

2 - 2
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    50' Sarı Kart Feyyaz Çetin
Erdem Aytar Sarı Kart 50'    
    48' Gol Ercan Yıldırım
Uğur Atağ Gol 33'    
İlk Yarı Sonucu: 1 - 1
    23' Gol Emre Yüksel
Serkan Kozak Gol 20'    

Diğer Fotoğraflar