Softtech İlk Dört Arasında

Softtech İlk Dört Arasında
19.03.2023

Softtech maça etkili başladı. Turkcell arayı kapatıp skoru eşitledi (4-4). Üst üste gelen hatalar sonrasında Softtech farkı açınca Turkcell ilk molayı aldı (6-10). Pelin'in servisleri sonrası skor 9-16'ya gelince  Nurşan Güllü ikinci molasını istedi. Mola dönüşü Turkcell sayılar bulsa da Softtech geri dönüşe izin vermedi ve ilk seti kazandı (17-25).

Softtech Gülce-Kübra-Sevde üçlüsünün file üzerindeki etkinliğiyle ikinci sete hızlı bir giriş yaptı. Gözde'nin yokluğunu hisseden Turkcell oyuna girmekte zorlandı. Özellikle manşette istediğini bulamayan Turkcell, Softtech'in artan ivmesi karşısında direnemedi ve bir ara fark on üç sayıya kadar çıktı (7-20). İkinci seti 11-25 alarak yarı final kapısını araladı.

Üçüncü setin başında karşılıklı servis hatalarıyla skora eşitlik geldi (4-4). Turkcell üçüncü seti diğer iki sete göre daha dikkatli ve konsantre oynamaya başladı. Gülce ve Pelin'nin ikili bloğuyla Turkcell farkı açma şansını yakalayamadı (7-7).  Ardından Turkcell arka arkaya sayılar bulunca Emrah Ağca hemen mola istedi (11-9). Softtech maçı bitirmek, Turkcell daha bitmedi demek için elinden geleni yapınca seyir zevki arttı. 17. sayıda skora eşitlik geldi.  19-19'dan sonra Gülce'nin arka arkaya üç sayısı Softtech'i son viraja önde soktu (19-22). Mola dönüşü Softtech Gülce'nin önderliğinde üçüncü seti ve maçı kazanarak adını son dört takım arasına yazırmayı başardı (25-20). 

Softtech yarı finalde Türk Telekom'la eşleşti.

Maçın İstatistik Raporu

Diğer Fotoğraflar