Tiryaki 1-9 Sirius Ekspertiz

Tiryaki 1-9 Sirius Ekspertiz
03.06.2024

Şirketler Halı Saha Liginin 4.Haftasında Tiryaki ile Sirius Ekspertiz karşı karşıya geldi.Müsabakayı gol yollarında daha etkili olan Sirius Ekspertiz 9-1 kazanmayı başardı. 

Müsabakanın ilk yarısına iki takımda istekli ve sertlik seviyesi yüksek şekilde başladı. Müsabakanın 2.dakikasında Salilh Karadağ ve 5.dakikasında Onur Güngör attıkları goller ile Sirius'u 2 farklı öne geçirmeyi başardılar. Müsabakanın 13.dakikasında Tiryaki takımından Tevfik Tolga Seyidoğlu sahneye çıktı ve takımı adına farkı 1'e indirmeyi başardı. Müsabakanın 17.dakikasında Cihan Filik 21 ve 24. dakikasında Onur Güngör attıkları goller ile farkı 4'e çıkarmayı başardılar ve Onur Güngör hattrick yapmayı başardı. Devre bu goller ile tamamlandı(1-5).

Müsabakanın ikinci yarısı sertlik seviyesinin zaman zaman yükseldiği ve iki takımında temposunun son derece yüksek olduğu bir yarı olarak geçti. Müsabakanın 30.dakikasında Bahtiyar Tuncer attığı gol ile farkı 5'e çıkarmayı başardı. Müsabakanın 40.dakikasında Onur Güngör 45 ve 49.dakikasında Cihan Filik attığı goller ile farkı 8'e çıkarmayı başardılar ve Cihan Filik hattrick yapmayı başardı. Müsabaka bu goller ile tamamlandı(1-9).

Fotoğraf Galerisi