Türk Hava Yolları 3-0 Kastamonu Entegre

Türk Hava Yolları 3-0 Kastamonu Entegre
12.02.2022

Grubunda namağlup lider çıkan Türk Hava Yolları favori gösterildiği maçta Kastamonu Entegre’yi set vermeden geçti ve yarı finale yükseldi. Grup maçlarında kısıtlı kadrosuna rağmen başarılı bir performans sergileyen Kastamonu Entegre turnuvaya veda ederken de mücadelesiyle alkış aldı.

Maça istekli ve etkili başlayan Kastamonu Entegre 2-4 öne geçti. THY rakibini 4. sayıda yakaladı (4-4). İlk dakikaların ardından ivme kazanan THY, savunmada dikkatini arttırınca farkı açmaya başladı. Yapılan basit hatalar sonrası Kastamonu Entegre rakibine tekrar yaklaştı. Halit'in etkili servisleri rakip yarı alanda problem yarattı ve bir ara 5 sayıya kadar çıkan fark eriyerek skor dengelendi (19-19). Soner'in servise geçmesiyle fark yeniden açıldı ve THY ilk seti kazanmayı başardı (25-19). 

İkinci set başlangıcında daha konsantre gözüken THY, 7 sayılık bir fark yakalayınca Kastamonu Entegre mola aldı. Kerem'in ortadan hücumlarıyla etkisini hissettiren THY oyunu domine etmeye devam etti. Kaan ve Oğuz'un sayıları Kastamonu Entegre'ye hayat verdi. Alperen'in servise geçtiği pozisyon THY'ye avantaj getirdi ve fark açılmaya başladı. Kastamonu Entegre tüm çabasına rağmen geri dönmekte zorlandı ve THY maçta skoru 2-0'a getirdi (25-14).

Üçüncü sete Kastamonu Entegre fırtına gibi başladı. Altan'ın servisleri rakip yarı alanda kalmaya başladı ve fark bir anda 4'e çıktı. Yapılan basit hatalar farkı azaltsa da Oğuz'un savunmadaki ekstra çabası alkış aldı. Yücel'in sol köşeden art arda getirdiği sayılar THY'yi öne geçirdi. Kastamonu Entegre pes etmek niyetinde olmadığını gösterircesine bir mücadele gösterdi. Sürekli oyunun içinde olan yeşil mavililerde tüm takım takdire şayan bir çaba içindeydi. THY tecrübeli oyuncularının da etkisiyle seti ve maçı kazanmasını bildi (25-18).

3 - 0
1. Set
25
Set Skoru
19
17 dakika
2. Set
25
Set Skoru
14
14 dakika
3. Set
25
Set Skoru
18
20 dakika
51 dakika

Diğer Fotoğraflar