Türk Hava Yolları 3-0 KPMG

Türk Hava Yolları 3-0 KPMG
27.01.2024

Grup liderliğini belirleyecek maçtan Türk Hava Yolları set vermeden galip ayrıldı.

D grubunda liderliğe oynayan namağlup iki takım karşı karşıya geldi. Bu maça kadar set kaybetmemiş olan iki takımdan, Türk Hava Yolları maça bir adım önde başladı (10-6). İki takımın da üst düzey efor sarf ettiği dakikalarda liberosu Çağrı'nın önderliğinde savunma performansını üst düzeye taşıyan Türk Hava Yolları hücumda da keskinliğini arttırınca set sonuna önde girdi (23-17). Set boyunca Erkan'ın çok iyi yükselerek vurduğu smaçlarla direnen KPMG, set sonunda Türk Hava Yolları'na direnemedi (25-17). 

İkinci set başında iki takım da seyircilere güzel savunma performansları izlettiler. Her topa müdahale etmek için çabalayan ve asla pes etmeyen iki takım da terinin son damlasına kadar mücadele edeceğini gösterdiler. Alperen'in güzel smacına aynı güzellikte Erkan'dan cevap geldi (9-11). Türk Hava Yolları'nın öne geçip farkı açmaya başlamasından sonra mola alan KPMG moladan çok iyi döndü ve rakibini yakladı (20-19). File üstünde çok iyi bir rekabete sahne olan rallinin kazananı Kerem'in arkadaki boşluğu görmesiyle Türk Hava Yolları oldu (24-20). KPMG, ikinci seti kolay kolay bırakmayacağını gösterdi ve tam 3 kere Türk Hava Yolları'nın set sayısını almasını engelledi (24-23). Türk Hava Yolları ilk molasını istedi. Mola dönüşünde servis fileye takılınca Türk Hava Yolları ikinci setin de kazananı oldu (25-23). 

Çok güzel rallilerle açılışı yapılan üçüncü sette, Türk Hava Yolları Alp'ten aldığı katkıyla öne geçti (7-3). Zaman zaman KPMG'nin konsantrasyon kaybı da yaşamasından faydalanan Türk Hava Yolları farkı arttırdı (12-5). Bireysel hatalarla geçilen bölümde Türk Hava Yolları farkı korumaya devam etti (20-12). Güzel maçın son dakikalarında yine bireysel hatalar skoru belirledi ve Türk Hava Yolları yoluna kayıpsız devam etti (25-19). 

İstatistik

Diğer Fotoğraflar