Türk Telekom 3-0 Şişecam

Türk Telekom 3-0 Şişecam
21.01.2023

Maça fırtına gibi başlayan Türk Telekom Şişecam'a birinci setin başında nefes aldırmadı (7-0) Özgür Yavuz ise mola alarak oyuna müdahale etmeye çalıştı. Mola dönüşü savunma direnci oluşturamayan Şişecam Aslıhan - Birsin ikilisinin hücumlarına karşı koyamadı (10-2). Hücum hattında Eda'da etki göstermeye başladı ve aradaki fark on dört sayı oldu (17-3). Mola dönüşü oyunda etkin olan taraf yine Türk Telekom'du ve seti 25-6 kazandı. 

Birinci seti farkla kazanan Türk Telekom ikinci sete de hızlı başlayan taraftı. 7-1 olan skorda Şişecam erken mola aldı. Türk Telekom'un hücum hattında bu sefer Gizem, Merve ve Şeyma kendini gösterdi. Üçlünün hücumları karşısında Şişecam'ın savunmasını etkisiz kaldı. Türk Telekom ikinci seti farklı (25-5).

Üçüncü sete de etkin bir giriş yapan Türk Telekom oyundaki hakimiyetine devam etti. İlk dakikalar 7-0 Türk Telekom lehine geçilirken Şişecam dengeyi kurmakta zorlandı. 12-1'de Şişecam molası geldi. Mola sonrası biraz daha toparlanmış görünen Şişecam farkı azaltmaya çalışsa da Türk Telekom geri dönüşe izin vermedi ve maçı set vermeden kazanmayı başardı (25-11). 

Eda Naz 12 sayıyla en skorer isim oldu.

Maçın İstatistikleri

 

Diğer Fotoğraflar