Turk Telekom Grup Liderliğini Perçinledi

Turk Telekom Grup Liderliğini Perçinledi
04.02.2023

Türk Telekom namağlup gruptan çıktı. Arçelik ise ikinci olarak çeyrek final biletini aldı.

Gruptan çıkmayı garantileyen iki iddalı takım karşı karşıya geldi. Müsabaka karşılıklı alınan sayılarla başladı (5-5). Arçelik hücum konsantrasyonunu arttırdı 8-12 öne geçti ve Turk Telekom ilk molasını aldı. Mola dönüşü toparlanan Turk Telekom 13-13 ile beraberliği yakaladı. Üst üste hücum hataları yapan Arçelik geriye düştü (15-13). Birsin'in tam köşeye gönderdiği topla skor 17-13 oldu ve Arçelik ikinci molasını kullandı. Mola dönüşü Bahar-Begüm ikilisi bloklarıyla Arçelik'i geri döndürmeye çalıştı ancak Türk Telekom'un sulatanları izin vermedi (25-20).  

İkinci yarı daha tempolu başlayan Türk Telekom skoru 6-1'e taşıyınca Tayfun hoca ilk molasını istedi. Türk Telekom hücumlarını durduramayan Arçelik ikinci molasını da kullandı (10-2). Birsin, Eda Naz ve Aslıhan'ın hücumda olduğu bölümde Turk Telekom farkı iyice açtı (17-3). Türk Telekom 25-11 ikinci seti kazandı.

Üçüncü setide domine eden Türk Telekom namağlup olarak çeyrek finale çıktı. Arçelik ise ikinci sırada kaldı. 

Türk Telekom'da Merve hem çıkardığı kritik toplarla hem de paslarıyla dikkat çekerken Aslıhan ve Eda günündeydi. Arçelik Sena ve Hande'nin yokluğunu çok hissetti. 

Maçın İstatistikleri

 

Diğer Fotoğraflar