Turkcell 3-1 Nestle

Turkcell 3-1 Nestle
07.01.2023

Ligin açılış karşılaşmasında Turkcell Oğuzhan'ın servisleriyle etkili bir giriş yaptı. Nestle takımında Ramazan'ın sol taraftan attığı smaçlarla toparlanmaya başladı.Turkcell Nestlen'in geri dönmesine izin vermedi ve 14-6'da Nestle ilk molasını aldı. Nestle moladan üst üste aldığı sayılarla farkı beşe indirdi. Nestle Turkcell'in etkili servislerini manşet almakta zorlandı. Ramazın'ın arkadaşlarına verdiği ekstra destekle moral bulmaya çalışan Nestle ikinci molaya gitti. Mola dönüşü hız kesmeyen Turkcel ilk seti 25-15 kazandı.

İkinci set karşılıklı sayılarla başladı (5-5). İlerleyen bölümde Turkcell üst üste savunmada hata yapıp Nestle skoru 9-5'e taşıyınca Nurşan Güllü molayı aldı. Mola dönüşü Türkcell toparlanmaya başladı ve skoru 13-12 yaptı. Skor 13-13 olunca bu sefer Nestle antrenörü Tunc Mehmet Tuncel mola istedi. Nestle moladan fırtına gibi dönüp farkı beş sayıya çıkardı (15-20). Sette son viraja girilirken Turkcell tekrar toparlandı (23-24). Barış Karaşahin kritik servisi kaçırınca set 23-25 Nestle'nin oldu.

Üçüncü setin başında köşelerden iyi hücum yapan Turkcell art arda sayılarla skoru 6-1 yaptı. Nestle oyuna girmeye çalışsa da Turkcell geri dönüşe izin vermedi ve ikinci seti 25-16 aldı.

Turkcell dördüncü sette de oyun ritmini bozmadı (5-1).  Nestle ikinci setteki oyununu yansıtmak için toparlanmaya çalışsa da Turkell hem defansta hem de hucümda iyi oynayarak momentumun değişmesine izin vermedi ve lige galibiyetle merhaba dedi (25-11). 

Turkcell'de hücum organizasyonları Kerim Kazakoğlu, Barış Ölmez, Selim Kantar üzerinde yoğunlaşırken Nestle'de ie Ramazan Doğan ön plana çıktı. 

 

Maçın İstatistikleri

 

Diğer Fotoğraflar