Turkcell Grubu Zirvede Tamamladı
İki takımda da eksik oyuncular vardı. Geçen hafta grup liderliğini garantileyen Turkcell 15 puana ulaştı. Nesine son maçına çıkmasına rağmen elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı.

Müsabakaya hızlı bir giriş yapan Turkcell, Cenk ve Barış’ın sayılarıyla skoru 3-0’a getirdi. Turkcell, Nesine’nin hücumlarını savunmakta zorlanınca skor eşitlendi (3-3). Karşılıklı sayılar devam etti skor 7-7 oldu. Turkcell’in hücum hataları sonrası Nesine skoru lehine çevirdi (7-8). Onuncu sayıda eşitlik yakalandıktan sonra Ayşe ve Meltem’in sayılarıyla Turkcell farkı dörde çıkarttı (14-10). Barış-Cenk hücumlarda etkili oldu Nesine savunmada basit hatalar yaptı fark açıldı (22-12). Barış çapraza plase gönderdi, savunma karşılayamadı ilk seti 25-12 Turkcell kazandı.
Barış’ın öne çıktığı ikinci sette Turkcell skoru 5-1’e getirdi. Havva ace yaptı Turkcell farkı korudu (9-5). Cenk hücumlarda Gökhan servisten sayı aldı fark yedi sayı oldu (14-7). Nesine, Çağdaş ve Ezgi ile sette tutunmaya çalıştı (17-11). Havva’dan ace geldi, Nesine’nin de savunmada basit hatalar yaptı (23-14). Meltem dördden arka alandaki boşluğa oynadı ikinci seti Turkcell 25-16 kazandı.
Üçüncü set Çağdaş’ın ace sayısıyla başladı (0-1). Barış ve Cenk’in öne çıktığı bu sette Turkcell farkı dokuz sayıya kadar çıkarttı, Nesine mola istedi (10-1). Berkan-Yuşa ile kritik sayılar alan Nesine, Turkcell’in basit hataları sonrası farkı altı sayıya kadar indirdi (13-7). Meltem servise geçtikten sonra üç sayı alan Turkcell skoru 20-10’a taşıdı. Karşılıklı sayılar devam etti, Barış hücum yaptı Nesine savunması karşılayamadı maçı 3-0 Turkcell kazandı (25-14).