Turkcell Set Vermeden Geçti

Sıkı dostların yer aldığı telekomünikasyon derbisini Turkcell set vermeden kazandı ve yarı finale çıktı.

Turkcell Set Vermeden Geçti
29.06.2024

Maça hızlı başlayan taraf Turkcell oldu ve Vodafone erken mola aldı (9-2). Mola dönüşü Barış'ın etkili servisleriyle birlikte Turkcell hız kesmedi (11-2). Birinci setin ortalarında Vodafone'da Uğur ortaya çıktı ve 3 numaradan smaçlarıyla aradaki farkı kapatırken aynı zamanda Turkcell'e zor anlar yaşattı (14-9). Servis sayılarıyla tekrar oyun disiplinin sağlayan Turkcell, Vodafone'un hücum hatalarıyla birlikte farkı açmayı başardı (18-12). Mola dönüşü üst üste hücum hataları yapan Vodafone Barış'ın servisleriyle de karşı karşıya kalınca fark 10 sayıya çıktı (23-13). Birinci sette skor 23-17'deyken Vodafone'dan Ertuğrul topun kendisinden çıktığını söyleyerek FairPlay kartı aldı. Turkcell set için servis attı ve maçta 1-0 öne geçti.

İkinci sete iyi başlayan taraf Turkcell oldu (3-1). Skor 7-2 olurken maç akışında bir değişiklik olmadı Barış-Fatih-Necati üçlüsü hücumda Vodafone'u zorlamaya devam etti. Gözde'nin varlığı takıma enerji verirken etkili servileri sonrası durum 18-9 oldu. Üstünlüğünü koruyan Turkcell seti 25-14 bitirdi. 

Turkcell üçüncü sete de hızlı başladı (5-1). yine sete hızlı başlayan taraf oldu (5-1). Bir türlü ivme yakalayamayan Vodafone zaman zaman ritim bulsada Turkcell'in disiplinli oynamasıyla geri dönemedi. Seti 25-14 maçı da 3-0 alan Turkcell yarı finale çıktı.  

 

Fotoğraf Galerisi