Üç Puan Anadolu Sigorta’nın

Üç Puan Anadolu Sigorta’nın
27.12.2010

Vodafone karşısında galip ayrılan Anadolu Sigorta ikincilik şansını devam ettirdi. Özellikle üçüncü sette çok iyi bir oyun sergileyen mavi beyazlılar karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Anadolu Sigorta sayısıyla başlayan maçta Vodafone hemen berberliği sağladı.  Tekrar öne geçen Anadolu Sigorta ikinci teknik molaya iki farkla önde girdi.  Vodafone, Cem Aydın ve Lütfullah Kitapçı'yla skoru lehine çevirmek istiyordu.  Bloklarla rakibini durduran Anadolu Sigorta ise Harun Ceren, Serdar Eyüboğlu ve Baha Yetkin'le sayılar bularak ilk seti 25-18 kazandı.

Başa baş mücadele İkinci sette de devam etti. Vodafone 13. sayıda beraberliği yakaladı. Bir Anadolu Sigorta, bir Vodafone öne geçerken ikinci teknik molaya önde giren taraf Vodafone oldu (16-15).  Molanın ardından iki takım oyuncuları da seti kazanmak için büyük çaba sarf ettiler. Özellikle Vodafone savunmada çok kritik topları çevirerek avantajını set sonuna kadar korudu ve seti 25-21 kazanarak eşitliği sağladı (1-1).

 Vodafone tutuk bir oyun sergileyince Anadolu Sigorta üçüncü seti önde götürdü. Seti 25-14 kazanan mavi beyazlılar 2-1 öne geçti.

Dördüncü sette ikinci teknik molaya önde giren taraf Anadolu Sigorta oldu. Vodafone'da sahneye çıkan Mete Eröz, üst üste aldığı sayılarla takımını ayakta tutarak farkın açılmasını engeldi (21-19).  Anadolu Sigorta önde olmanın verdiği avantajı koruyarak seti 25-22, maçı da 3-1 kazandı.

Anadolu Sigorta: Serdar Eyüboğlu (K), Hasan Çelik, Erdinç Ay, Barış Aksoy, Baha Yetkin, Harun Ceren, Murat Ülker, Orhan Hüryılmaz, Murat Erdoğan, Bekir Hacıbekir, Selamet Önder (Antrenör: Bülent Cihangir)

Vodafone: Cihan Uslu (K), LütfullahKitapçı, Gökhan Öğüt, Levent Gemici, Cem Aydın, Mete Eröz, Merve Korkut, Mine Uslu

Setler: 25-18, 21-25, 25-14, 25-22

Müsabakanın foto galerisi için lütfen tıklayınız...