Vodafone 3-0 NTT Data

Vodafone 3-0 NTT Data
28.01.2024

Vodafone ikinci turu garantiledi, NTT Data şansını son haftaya bıraktı.

Kıyasıya bir çekişmenin yaşandığı B grubunda üst tura çıkma mücadelesini yakından ilgilendiren müsabaka beklenildiği gibi heyecanlı başladı. İlk dakikalarda iki takım da birbirine tam anlamıyla bir üstünlük sağlayamadı (8-8). Kırmızılar hücumda gaza basınca 5-0'lık seri yakaladılar (13-8). Öne geçtikten sonra kendine güveni de artan Vodafone, NTT Data'nın iyi mücadelesine rağmen seti kazandı (25-17). 

İkinci setin başında Vodafone adına öne çıkan isim Lal oldu (7-1). Maçın kalitesini gösteren ralliden başarıyla çıkan takım Muhsin'in iki numaradan sert smacıyla Vodafone oldu (10-2). NTT Data blokta ve hücumda agresifiğini arttırınca farkı kapatmaya başladı (11-8). Emre'nin 6 numaradan vurduğu sert smaçtan sonra hata yapmayan Vodafone maçta 2-0'lık üstünlüğü yakaladı (25-11). 

NTT Data, üçüncü sete reaksiyon göstererek başladı (3-6). Oyundaki istek ve arzusunu arttıran NTT Data skoru 6-12'ye taşıdı. NTT Data, Kaptan Kürşat'tan verim alınca set ortalarında da skoru tutmayı başardı (12-18). NTT Data takım oyunuyla yaptığı güzel hücumlar voleybolseverlere keyifli anlar izletti. Bu seti de alıp maça nokta koymayı isteyen Vodafone, rüzgarı tersine çevirmeyi başardı ve Emre'nin 4 numaradan sert smacıyla skora denge getirdi (21-21). Vodafone yakaladığı momentumla birlikte galibiyete uzandı ve bu sonuçla birlikte gruptan çıkmayı garantiledi (25-22). 

İstatistik

Diğer Fotoğraflar